Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Ikihyvä ryhmäkoti

Tuderuksentie 4, 52300, Ristiina

Tervetuloa meille

Katja Kausniemi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
19
Huoneen koko
20-30 m2
Valmistunut
2005
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 8237142

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ikihyvä ryhmäkoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme palveluitamme ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ikihyvän ryhmäkoti sijaitsee keskellä Ristiinaa kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.
Paikkoja Attendo Ikihyvä ryhmäkodissa on 17. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme myös aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on oma noin 20-30m2 huoneensa, tarjoamme myös kahta kahden hengen huonetta esimerkiksi pariskunnille asuttaviksi. Jokaisessa asukashuoneessa ja huoneistossa on tilava wc- ja suihkutila. Attendo Ikihyvän ryhmäkodissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Hoivakodin asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Toiminnalliset tuokiot sisältävät mm. peli- ja jumppahetkiä, retkiä lähiympäristöön, leivontaa ja elokuvailtoja. Omaisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5137928,"lng":27.2493884},"content":"<h4>Attendo Ikihyvä ryhmäkoti</h4><p>Tuderuksentie 4, 52300 </br> 52300 Ristiina </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5137928,27.2493884' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tuderuksentie 4, 52300,
52300 Ristiina
Itä-Suomi

Löydä meille