Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Iltatuuli Nilsiä

Kalevantie 4,73300, Nilsiä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
17
Huoneen koko
16,7 m2 ja 23,6 m2
Valmistunut
2009

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaRaili Hiltunen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444 94 3361

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Lähellä Nilsiän terveysasemaa sijaitseva Attendo Iltatuuli Nilsiä aloitti toimintansa kesällä 2009. Hoivakodissa on 17 tehostetun palveluasumisen paikka.
Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma laaditaan yhdessä jokasen asukkaan ja tämän omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Iltatuuli Nilsiän hoivakoti toimii kauniissa yksikerroksisessa rakennuksessa, jossa asutaan kodikkaissa yhden hengen huoneissa. Pariskuntia varten hoivakodissa on myös kahden hengen huoneita. Yhteisinä tiloina hoivakodissa kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa viihdytään ja vietetään yhteistä aikaa. Kaikki kodin tilat ovat turvalliset ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monenlaista ja mukavaa aktiviteettia, johon kukin voi osallistua omien voimavarojena mukaan. Hoitajat järjestävät säännöllisesti erilaisia jumppahetkiä asukkaille, teemme käsitöitä, leivomme ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita ohjelman suunnittelussa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.1998747,"lng":28.0984996},"content":"<h4>Attendo Iltatuuli Nilsiä</h4><p>Kalevantie 4,73300 </br> 73300 Nilsiä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.1998747,28.0984996' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalevantie 4,73300,
73300 Nilsiä
Itä-Suomi

Löydä meille