Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Iskontie

Iskontie 4, 90570, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Kuntoutusyksikön johtajaKati Holla

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447800835

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Iskontie on Oulun Iskon kaupunginosassa sijaitseva nuorille 18-30-vuotiaille aikuisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu asumis- ja kuntoutuspalvelun yksikkö. Yksikössä on yhteensä 15 asukaspaikkaa ja se sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asumisen tarkoituksena on vahvistaa kuntoutujan voimavaroja, arjen taitoja, elämänhallintaa ja osallisuutta oman elämänsä aktiivisena toimijana. Asukkaiden arkea ja kuntoutusta ohjaa yksilöllisesti laadittava kuntoutussuunnitelma ja jokaiselle kuntoutujalle nimetään omaohjaajat. Iskontiellä ollaan myös vahvasti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa asukkaidemme jatkokuntoutusprosessia.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kuntoutusyksikössä asutaan kuin omassa kodissa. Attendo Iskontien jokaisella kuntoutujalla on käytössään oma kylpyhuoneellinen tilava huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tavaroillaan. Ruokailu- ja oleskelutilat ovat viihtyisiä ja nuorten asukkaiden toiveisiin sopivia. Yksikössä valmistetaan itse hyvää ja terveellistä kotiruokaa erityisruokavaliot huomioiden ja  lähiympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja ohjataan kohti mahdollisimman aktiivista ja itsenäistä elämää. Yksikössä harjoitellaan itsenäisen elämän perustaitoja, kuten hygieniaan ja ruokahuoltoon liittyviä asioita, erilaisia asiointeja sekä sosiaalisten tilanteiden taitoja. Hyödynnämme yksikössämme yhteisöhoidon periaatteita. Toiminnan lähtökohtana on tarjota tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kohti mahdollisimman itsenäistä, mielekästä ja tasapainoista päivittäisistä toiminnoista suoriutumista. Yhdessä kuntoutujien kanssa suunnitellaan ja järjestetään erilaisia toiminnallisia ryhmiä.  Kuntoutujaa tuetaan tarvittavien asiointien hoitamisessa ja yksikön ulkopuoliseen harrastus- ja vapaa-ajan toimintaan osallistumisessa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.043209,"lng":25.474725},"content":"<h4>Attendo Iskontie</h4><p>Iskontie 4, 90570 </br> 90570 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.043209,25.474725' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Iskontie 4, 90570,
90570 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille