Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Iskontie

Iskontie 4, 90570, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Kuntoutusyksikön johtajaKati Holla

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447800835

Palvelumme

Iskontien kuntoutusyksikkö on Oulun Iskon kaupunginosassa sijaitseva nuorille 18-30-vuotiaille aikuisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu asumis- ja kuntoutuspalvelun yksikkö. Yksikössä on yhteensä 15 asukaspaikkaa. Koti sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asukkaiden arkea ja kuntoutusta ohjaa yksilöllisesti laadittava kuntoutussuunnitelma. Jokaisella kuntoutujalla on nimetty omaohjaaja ja mahdollisuus säännölliseen keskustelulliseen tukeen. Iskontiellä ollaan myös vahvasti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa asukkaidemme jatkokuntoutusprosessia.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Kuntoutusyksikössä asutaan aivan kuin omassa kodissa. Attendo Iskontien jokaisella kuntoutujalla on käytössään oma kylpyhuoneellinen tilava huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutilla tavaroillaan. Ruokailu- ja oleskelutilat ovat viihtyisiä ja nuorten asukkaiden toiveisiin sopivia. Kodilla valmistetaan hyvää ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja kahvihetkiin ja juhliin. Saunaan pääsee saunomaan aina niin halutessaan ja pihalle pääsee ulkoilemaan vuoden ympäri.

Arki ja aktiviteetit

Asukkaat osallistuvat kodin arkeen kukin omien voimavarojensa puitteissa. Asukkaita kannustetaan ja ohjataan kohti mahdollisimman aktiivista ja itsenäistä elämää. Kodilla opetallaan itsenäisen elämän perustaitoja, kuten hygieniaan ja ruokahuoltoon liittyviä asioita, erilaisia asiointeja sekä sosiaalisten tilanteiden taitoja.
Toiminnan lähtökohtana on tarjota tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kohti mahdollisimman itsenäistä, mielekästä ja tasapainoista päivittäisistä toiminnoista suoriutumista. Yhdessä kuntoutujien kanssa suunnitellaan ja järjestetään monia erilaisia toiminnallisia ryhmiä. Toiminnan tavoitteena on kuntoutujien aktiivinen osallistuminen kuntoutusyksikön päivittäisiin toimintoihin, kuten esimerkiksi siivoukseen, ruoanlaittoon tai kodin muihin töihin. Kuntoutujaa tuetaan tarvittavien asiointien hoitamisessa ja yksikön ulkopuoliseen harrastus- ja vapaa-ajan toimintaan osallistumisessa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.043209,"lng":25.474725},"content":"<h4>Attendo Iskontie</h4><p>Iskontie 4, 90570 </br> 90570 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.043209,25.474725' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Iskontie 4, 90570,
90570 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille