Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Jaakontupa

Paimenkuja 8, 60800, Ilmajoki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20-25m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja, tavoitettavissa arkisin 9-15Minja Keto

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447815694

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Jaakon tupa on Ilmajoelle toukokuussa 2016 avautunut ympärivuorokautista tukea tarvitsevien kehitysvammaisten asukkaiden asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti. Koteja Jaakon tuvassa on yhteensä 15:lle asukkaalle. Koti sijaitsee viihtyisällä Laidunalueen asuntoalueella lähellä keskustan monipuolisia palveluita, osoitteessa Paimenkuja 8 Ilmajoki.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jaakon tuvan fyysiset tilat ovat esteettömät ja niissä on turvallista liikkua. Koti on suunniteltu kehitysvammaisten asukkaiden tarpeita huomioiden. Hoivakodissa on 10 autetun asumisen paikkaa ja viisi kevyempää tukea tarvitsevien asukkaiden ohjatun asumisen paikkaa. Palvelukodissa asukkaalla on käytössään oma huone, jossa on myös ajanmukaiset wc- jakylpyhuonetilat. Kodin viidessä ohjatun asumisen huoneessa on oma erillinen sisäänkäynti sekä pieni keittiönurkkaus. Nämä huoneet on tarkoitettu itsenäisempään elämään kykeneville henkilöille. Kodin asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa omilla tavaroillaan mieleisekseen ja kodikkaaksi. Jokainen asukashuone on oma koti, jonka rauhaa ja yksityisyyttä kunnioitetaan. Omien kotien lisäksi asukkailla on käytössään viihtyisät yhteiset tilat joissa ruokaillaan, kahvitellaan, touhutaan kodin arjen puuhien ja viriketoimintojen parissa sekä nautitaan yhdessäolosta ja rentoudutaan.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Palvelukodissa arkea eletään jokaisen asukkaan omat yksilölliset tarpeet huomioiden. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toiminnassa hyödynnetään Toimi-menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodissa eletään normaalia arkea, johon kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, työ- ja viriketoiminta, harrastukset, opiskelu sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen ja kuntoutukseen. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta huolehtii Jaakon tuvan asukkaiden huolenpidosta ja tukemisesta jokaisena päivänä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.740166,"lng":22.556041},"content":"<h4>Attendo Jaakontupa</h4><p>Paimenkuja 8, 60800 </br> 60800 Ilmajoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.740166,22.556041' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Paimenkuja 8, 60800,
60800 Ilmajoki
Länsi-Suomi

Löydä meille