Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Jokikoto Bertta

Siltalanranta 2 B, 29200, Harjavalta

Tervetuloa meille

Satu Liikala, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
18
Valmistunut
2009
Ryhmäkodit
1

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Jokikoto Bertta tarjoaa tehostettu palveluasumista iäkkäille yli 65-vuotiaille, joilla ikääntymisen tuomien haasteiden lisäksi tehostetun hoidon tarvetta. Hoivan tarve on voinut lisääntyä somaattisen-, muisti- tai psyykkisen sairauden tai oireiden lisääntyessä. Jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Ammattitaitoinen hoivahenkilöstö on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kodissamme on 16 huonetta joista kaksi on kahden hengen huonetta. Kotimme on esteetön ja turvallinen tilaratkaisultaan. Sijaitsemme samassa pihapiirissä Attendo Jokikoto A:n kanssa. Asukkaiden yhteiskäytössä on olohuone, ruokailutila, sauna, pyykinkäsittelytila ja aidattu piha-alue. 

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Asumispalvelut sisältävät asunnon sekä jokapäiväisessä elämässä tarvittavan avun, tuen ja ohjauksen. Palveluissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta, johon sisältyen järjestetään kuntoutus- ja viriketoimintaa suunnitellusti. Asukkaille tarjotaan säännöllistä ulkoilua ja tuetaan heidän omatoimisuutta päivittäisissä toimissa osallistumalla esimerkiksi palvelukodin askareisiin. Säännölliseen päivä- ja viikkotoimintaan osallistuminen on osa kuntoutusta ja asiakkaan mielekästä arkea. Asukkaaksi Jokikoto Berttaan pääsee joko kunnan kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3100051,"lng":22.1532127},"content":"<h4>Attendo Jokikoto Bertta</h4><p>Siltalanranta 2 B, 29200 </br> 29200 Harjavalta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3100051,22.1532127' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Siltalanranta 2 B, 29200,
29200 Harjavalta
Länsi-Suomi

Löydä meille