Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Jokipaju

Männistönkatu 10, 85800, Haapajärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2020

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaKirsi Myllymäki

Virtuaaliesittely

Uudet ja viihtyisät tilat

Tutustu Attendo Jokipajuun virtuaaliesittelyn avulla. Suunnista talossa ruudulla näkyvien valkoisten ympyröiden johdattamana. Vasemmasta alakumasta voit myös vaihtaa huoneesta toiseen. Tervetuloa esittelyyn!

Tervetuloa virtuaaliesittelyyn!

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Jokipaju tarjoaa tehostettua palveluasumista aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Toiminta-ajatuksena on tuottaa yksilöllistä ja kuntouttavaa tehostettua, ympärivuorokautista asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua asukkaiden tarpeista lähtien, tarjota turvallinen elinympäristö sekä mahdollisuudet hyvään ja virikkeelliseen elämään. Kuntoutuksen tavoitteena on yksilölliset tarpeet huomioiden mahdollistaa asukkaan siirtyminen asumaan vähemmän tuetumpaan asumismuotoon tai omaan kotiin. Yksilöllisyys huomioidaan myös ylläpitäen toimintakykyä sellaisilla asukkailla, jotka eivät fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn puutteiden vuoksi kykene asumaan itsenäisesti.

Asuminen

Oma koti

Attendo Jokipajussa asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneiden koko on 21 m2.

Jokipajussa on iso piha, jossa on pihagrilli. Pihagrillissä voi keittää kahvit, paistaa muurinpohjalettuja ja grillata. Yksikön takana on iso kuisti, jossa voi viettää lämpimää kesäpäivää suojassa auringolta. Pihalta löytyy hiekkakenttä, jossa voi pelata lentopalloa ja muita pihapelejä. Jokipajussa on viihtyisä esteetön ja ruokailu- ja oleskelutila, jossa on mukava viettää yhteistä aikaa. Myös Saunatilat ovat esteettömät.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Jokipajussa yhdessä tekeminen ja ajanviettäminen sosiaalisissa tapahtumissa ovat tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Vietämme muun muassa viriketuokioita; joka arkipäiväiset kotikokoukset, keskiviikon virikeiltapäivä/ilta, lauantain elokuvatuokiot, retket luontoon, kauppareissut, peli- ja musiikinkuuntelutuokiot sekä keskustelutuokiot.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.7607,"lng":25.31615},"content":"<h4>Attendo Jokipaju</h4><p>Männistönkatu 10, 85800 </br> 85800 Haapajärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.7607,25.31615' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Männistönkatu 10, 85800,
85800 Haapajärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille