Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Jokirinne Kotipolku

Sairaalantie 29, 91410, Muhos

Tervetuloa meille

Merja Pitkälä, Kotipolun johtaja

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
32
Palveluseteli käy
Kyllä
Ryhmäkodit
1
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0310

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Jokirinne, ryhmäkoti Kotipolku on Muhoksen Jokirinteellä toimiva palvelukoti, joka tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kahdessa kerroksessa.

Luonnonkauniissa ympäristössä sijatsevalla Palvelukoti Jokirinteellä on kaksi palvelukotia samassa pihapiirissä.

Attendo Jokirinne Kielokodin www-sivu

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Palvelukoti Jokirinteen kokonaisuuteen kuuluvat Kotipolku ja Kielokoti. Kotipolku on 32 asukaspaikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti, jossa on kolme eri palvelukokonaisuutta, tehostettu palveluasuminen (Kotipolku) ja palveluasuminen (Kotikolo) ja tukiasuminen. 3-portainen kuntoutusmalli mahdollistaa portaittaisen kuntoutumisen aina omaan kotiin asti.

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Osa asukkaista käy päivätoiminnassa talon ulkopuolella, järjestämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Palvelukodilla eletään asukkaiden näköistä arkea ja juhlaa, huomioiden juhlapyhät ja merkkipäivät.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.882276,"lng":25.863979},"content":"<h4>Attendo Jokirinne Kotipolku</h4><p>Sairaalantie 29, 91410 </br> 91410 Muhos </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.882276,25.863979' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sairaalantie 29, 91410,
91410 Muhos
Pohjois-Suomi

Löydä meille