Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Jokirinne

Sairaalantie 29, 91410, Muhos

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
40
Palveluseteli käy
Kyllä
Ryhmäkodit
2

Tervetuloa meille

Kodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Eija Lakkapää

ryhmäkoti Kotipolku, puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400-7800310 Kielokoti Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400405134

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Jokirinne on Muhoksen Jokirinteellä toimiva palvelukoti, joka tarjoaa asumis- ja hoivapalveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille asukkaille kahdessa kerroksessa. Luonnonkauniissa ympäristössä sijatsevalla Palvelukoti Jokirinteellä on kaksi palvelukotia mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Omavalvontasuunnitelma Jokirinne, Kielokoti (PDF document, 908 kB)

Omavalvontasuunnitelma Jokirinne, Kotipolku (PDF document, 393 kB)

Asuminen

Oma koti

Palvelukoti Jokirinteen kokonaisuuteen kuuluvat Kotipolku ja Kielokoti. Kotipolku on 23 asukaspaikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti, jossa on kaksi eri palvelukokonaisuutta, tehostettu palveluasuminen (Kotipolku) ja palveluasuminen (Kotikolo). 5- portainen kuntoutusmalli mahdollistaa portaittaisen kuntoutumisen aina omaan kotiin asti.

Kielokoti (2.krs) 17 paikkainen Kielokoti tarjoaa kuntouttavaa, kodinomaista ja turvallista asumispalvelua pitkäaikaista mielenterveystukea tarvitseville asiakkaille. Kodissamme asuu mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä muistihäiriöisiä asukkaita, joiden turvallisuuden takaamiseksi ovemme ovat lukitut.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Osa asukkaista käy päivätoiminnassa talon ulkopuolella, järjestämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Palvelukodilla eletään asukkaiden näköistä arkea ja juhlaa, huomioiden juhlapyhät ja merkkipäivät.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.882276,"lng":25.863979},"content":"<h4>Attendo Jokirinne</h4><p>Sairaalantie 29, 91410 </br> 91410 Muhos </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.882276,25.863979' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sairaalantie 29, 91410,
91410 Muhos
Pohjois-Suomi

Löydä meille