Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Jussila

Pyhän Henrikintie 2, 27840, Köyliö, Säkylä

Tervetuloa meille

Laura Tuominen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
18
Huoneen koko
yksiö 13 m2 ja kaksiot 20 m2
Valmistunut
2011

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Köyliönjärven tuntumassa sijaitseva, vuonna 2011 valmistunut Attendo Jussila on 16-paikkainen lämminhenkinen ikäihmisten hoivakoti. Attendo Jussilassa jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja viihtyisät yhteistilat. Yksilöllisesti suunniteltu hoiva ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät asukkaidemme toimintakykyä.
Tarjoamme palveluasumista viihtyisässä ja kotoisassa hoivakodissa. Ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökuntamme on ympärivuorokauden asukkaiden tukena ja apuna. Tavoitteenamme on tarjota mielekästä arkea ja yksilöllistä hoivaa hyvän elämänlaadun takaamiseksi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla omat avarat ja valmiiksi kalustetut huoneet, joissa pienoiskeittiö sekä invavarusteltu wc/suihku. Jussilassa on kodikkaat yhteiset tilat ja iso terassi, josta aukeaa upea näkymä Köyliönjärvelle.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaille pidetään toiminnallisia tuokioita säännöllisesti, luetaan lehtiä ja lauletaan. Ulkoilemme säännöllisesti maalaismaisemissa asukkaiden kotiseudulla. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisen kyläyhdistyksen sekä Lallin yläkoulun kanssa. Meillä käy vapaaehtoisia pitämässä seuraa vanhuksille ja ulkoiluttamassa pyörätuoliasukkaita, sekä lapsia esiintymässä ja tuomassa piristystä arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.080898,"lng":22.3913839},"content":"<h4>Attendo Jussila</h4><p>Pyhän Henrikintie 2, 27840, Köyliö </br> 27840 Säkylä </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.080898,22.3913839' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pyhän Henrikintie 2, 27840, Köyliö,
27840 Säkylä
Länsi-Suomi

Löydä meille