Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kaavi

Kalliotie 19 B, 73600 , Kaavi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
14-25 m2
Valmistunut
2008

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKirsi Kotiluoto

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 553 2166

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaavi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kaavi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.
Kaavi sijaitsee rauhallisella, vehreällä alueella Kaavin keskustan tuntumassa, kiven heiton päässä Kaavin palveluista. Attendo Kaavissa on kaksi ryhmäkotia, Wanha Wihtori ja Wanha Wilhelmiina. Hoivakodin ensimmäisessä kerroksessa asiakkaita palvelee ryhmäkoti Wanha Wihtori, joka on kahdeksantoista paikkainen yleisgeriatrinen ryhmäkoti iäkkäille ihmisille. Toisessa kerroksessa asiakkaita palvelee ryhmäkoti Wanha Wilhelmiina, joka on kaksitoista paikkainen yleisgeriatrinen erityisesti muistihäiriöistä kärsiville asiakkaille suunnattu ryhmäkoti. Hoivakodissamme on mahdollisuus myös intervallihoitoon.
Tarjoamme asukkaille laadukasta palveluasumista turvallisissa ja moderneissa tiloissa. Attendo Kaavihovissa henkilökunta on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden ja okaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme myös aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kaavissa on asukashuoneita 27, joista kolme on kahden hengen huoneita. Kaavissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaat pääsevät myös helposti ulkoilemaan luonnonläheiselle ja turvalliselle piha-alueelle.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.977874,"lng":28.4813151},"content":"<h4>Attendo Kaavi</h4><p>Kalliotie 19 B, 73600 </br> 73600 Kaavi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.977874,28.4813151' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalliotie 19 B, 73600 ,
73600 Kaavi
Itä-Suomi

Löydä meille