Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kalmari

Saprantie 6 C, 43270 Kalmari, Saarijärvi

Tervetuloa meille

Paula Laakkonen, Palvelukodin päällikkö

Tavoitettavissa arkisin 9-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
20-22 m2
Valmistunut
2007
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400-142936

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kalmari on Saarijärvellä sijaitseva 14-paikkainen asumisyksikkö. Tarjoamme ympärivuorokautista asumista ikäihmisille. Attendo Kalmarissa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoitoa sekä mielekkään arjen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kalmari sijaitsee Kalmarin kylässä noin 15 km Saarijärven keskustasta. Meillä asustaa myös Söpö-kissa. Jokaisella asukkalla on käytössään oma, noin 20 m2 asukashuone, jossa on oma wc ja suihku. Hoivakodin yhteiset tilat ovat viihtyisiä ja avaria, ja niissä vietetäänkin paljon yhteistä aikaa sekä järjestetään mukavaa ohjelmaa. Saunomismahdollisuus on jokaisella asukkaalla ja ulkoilemaan pääsee turvallisesti ympäri vuoden.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodissa elo on kiireetöntä ja jokaisen asukkaan omat rutiinit ja tottumukset huomioidaan arjessa. Attendo Kalmarissa järjestetään monipuolista virike- ja harrastetoimintaa. Asukkaat saavat itse vaikuttaa viriketoiminnan suunnittelussa. Päivittäisessä arjessa asioita ei tehdä asukkaan puolesta valmiiksi, vain niitä tehdään yhdessä asukkaan kanssa.