Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kanavakoti

Tohkalantie 13, 41340, Laukaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
15 m2
Valmistunut
1992

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaNiina Ahola-Tolk

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447800831

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Kanavakoti on 16-paikkainen palvelukoti mielenterveyskuntoutujille. Palvelukoti tarjoaa palveluasumista, päivätoimintaa, palveluja kotikuntoutujille ja TutKa-jaksoja. Kanavakoti sijaitsee Laukaassa Keitele-Päijänne kanavareitin viihtyisässä ympäristössä. Kuntoutujan lähtötilanne kartoitetaan hänen määrittelemän verkoston kanssa, käyttäen apuna Rai-toimintakykyarviointia. Ohjaajat tukenaan kuntoutuja laatii kuntoutussuunnitelman, joka uusitaan kolmen - kuuden kuukauden välein. Hoidon lähtökohtana on voimavaralähtöinen ajattelu, sekä kuntouttava arki. Palvelukodin hoitohenkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista; sairaanhoitajista, lähihoitajista, yhteisöpedagogista ja sosionomista, kaikilla on psykiatrisen hoidon koulutus.
Lisäksi ravitsemusteknikko ohjaa ruoan laittoa, sekä siivoustyötä. Ohhjaajat ovat paikalla arkisin 7-20 ja viikonloppuisin 9-19. Kaiken toimintamme tavoitteena on vahvistaa kuntoutujien itseluottamusta ja valmiuksia itsenäisempään elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palveluasumisen tavoitteena on mahdollisimman itsenäinen asuminen, tasapainoinen ja mielekäs elämä omien voimavarojen ja riittävän tukiverkoston turvin. Kanavakodin asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka he voivat sisustaa oman mielensä mukaan. Asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat, joissa vietetään yhteistäaikaa ja järjestetään monenlaista arjen askaretta. Laukaan keskustaan on palvelukodista matkaa n. 3 km ja Jyväskylään 21 km. Kulkuyhteydet palvelukodista ovat hyvät säännöllisten linja-autovuorojen ansiosta.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kannustamme omatoimisuuteen ja järjestämme monenlaista mielekästä ohjelmaa ja retkiä talon ulkopuolelle. Kuntouttavien asumispalveluiden tavoitteena on edistää asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia, tukea asukkaan toimintakykyä ja auttaa selviytymään mahdollisimman itsenäisesti. Viikko-ohjelma koostuu keskustelu- ja toiminnallisista ryhmistä, työtoiminnasta, koulusta, harrastuksista, sekä kodinhoidollisista tehtävistä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.381637,"lng":25.943459},"content":"<h4>Attendo Kanavakoti</h4><p>Tohkalantie 13, 41340 </br> 41340 Laukaa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.381637,25.943459' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tohkalantie 13, 41340,
41340 Laukaa
Itä-Suomi

Löydä meille