Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Karhuvuorikoti

Hiidenrinne 1, 48350, Kotka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
33
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnu Kuusenoksa

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Karhuvuorikoti on Kotkan Karhuvuoreen kesällä 2015 avattu ikäihmisten hoivakoti. Attendo Karhuvuorikodissa on 33 asukaspaikkaa ja kaksi ryhmäkotia ikäihmisille, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaisella asukkaalla omahoitaja, jonka kanssa luodaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä elämää

Asunnot ovat kooltaan 25m2 ja jokaisessa oma inva-mitoitettu kylpyhuone. Asunnot on kalustettu hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunaosasto. Karhuvuorikodin rakennuksen kolmannessa kerroksessa sijaitsee 16 paikkainen ryhmäkoti (koti 7) ja neljännessä kerroksessa 17 paikkainen ryhmäkoti (koti 8). Samassa rakennuksessa, kahdessa alimmassa kerroksessa, on Kotkan kaupungin hoivatoimintaa. Teemmekin tiivistä yhteistyötä kaupungin yksiköiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arkea ja aktiviteetteja suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asukkaiden kanssa. Elämä Karhuvuorikodissa on kiireetöntä ja asukkaittensa näköistä. Kannustamme yhdessäoloon ja osallistumiseen arjen puuhiin asukkaiden voimavarat ja toiveet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan arki mahdollisimman samankaltaisena kuin ennen meille muuttoa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4847842,"lng":26.8632671},"content":"<h4>Attendo Karhuvuorikoti</h4><p>Hiidenrinne 1, 48350 </br> 48350 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4847842,26.8632671' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hiidenrinne 1, 48350,
48350 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille