Attendo Kataja

Ahma 3, Leppävesi, Laukaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
15
Valmistunut
2009
24/7 hoitaja
yes

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSanna Hautamäki

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Katajan palvelukoti sijaitsee kauniilla Näätämäen asuinalueella Leppävedellä, Laukaassa. 15-paikkainen palvelukoti tarjoaa turvallisen kodin ikäihmisille ja vammaisille. Ammattitaitoinen henkilökunta vastaa asukkaiden hyvinvoinnista. Hoiva, huolenpito ja tukipalvelut mahdollistavat turvallisen arjen aina elämän loppuun asti.
Tarjoamme Attendo Katajassa laadukasta ja kodinomaista palveluasumista eri tasoista tukea ja apua tarvitseville ikäihmisille. Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Asukkailla on omahoitaja nimettynä ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma laaditaan jokaiselle yksilöllisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikki asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on oma WC/suihku. Asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse mieleisekseen yhdessä omaisten kanssa. Ruokailu-ja oleskelutilat ovat yhteiset ja niissä vaihdetaan kuulumisia ruokailun ja muun toiminnan ohessa muiden asukkaiden kanssa. Aikaa voi viettää myös isolla yhteisellä terassilla ja halukkailla on mahdollisuus saunoa viikoittain.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaillemme mukavan yhdessäolon lisäksi mielekästä puuhaa päivittäin maustettuna erilaisilla ohjelmilla vuodenajat ja juhlapyhät huomioon ottaen. Toiminnan suunnittelussa kuunnellaana asukkaittemme toiveita ja ohjelmaan voi oslalistua oman jaksamisensa mukaan. Viereisen päiväkodin lapset tuovat päiviimme piristystä vierailemalla luonamme tai voimme seurata heidän puuhailuaan pihaltamme.

"Katajassa on lämmin ja kodinomainen tunnelma. Täällä ei ole kiirettä, on aikaa asukkaille ja omaisille. Täällä on myös turvallista, asukkaan ja omaisen ei tarvitse olla huolissaan. 100 % luottamus. Sopivaa yhteistyötä omaisten kanssa, kaikki tärkeät tiedot välittyvät. Asiakasta kohdellaan aikuisena, täysivaltaisena henkilönä sairaudestaan huolimatta."

Mies Hoivakoti Katajan asukkaan omainen

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas kotiruoka osana arkea.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.3219513,"lng":25.8350124},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}