Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kauhajoen Tukikodit

Ullantie 8, 61800, Kauhajoki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
16

Tervetuloa meille

Palvelukodin päällikköMia Välimaa

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7800 449

Palvelumme

Attendo Kauhajoen tukikodit sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoen kaupungin keskustassa. Kodissa on 16 asukasaikkaa aikuisille meilenterveyskuntoutujille. Tarjoamme kodin pitkäaikaisille asukkaille sekä myös intervallijaksoille tuleville, esimerkiksi kotona pärjäämisen tueksi tai omaishoitajan vapaan ajaksi. Meille on mahdollisuus tulla myös tutkimus- ja arviointijaksolle, jolloin kartoitamme asiakkaan tilannetta palvelutarpeen selvittämiseksi. Teemme yhteistyötä omaisten, asukkaan kunnan sosiaalitoimen sekä muiden hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien tahojen kanssa. Toimintamme lähtökohtana on palveluidemme tarjoaminen jokaisen asukkaan valmiuksien ja voinnin ehdoilla. Kuntoutuksen tavoitteeksi voidaan asettaa siirtyminen vähittäin omaan kotiin ja itsenäiseen elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Asukkaiden valmiiksi kalustetut tilavat huoneet ovat kahdessa kerroksessa. Jokainen asukas voi niin halutessaan tuoda mukanaan omia huonekaluja ja sisustaa huonettaan itse. Asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kodissamme on viihtyisä keittiö ja ruokailutila sekä olohuoneet, saunatilat ja yläkerrassa oleva iso lasitettu terassi.

Arki ja aktiviteetit

Kuntouttavien asumispalveluiden tavoitteena on edistää asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia, tukea asukkaan toimintakykyä ja auttaa selviytymään mahdollisimman itsenäisesti. Palvelukodissa harjoitellaan arjenhallintaa ja -taitoja yksilöllisten tavoitteiden pohjalta. Ohjaava toimintatapamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Asukkailla on yhteisiä arjen vastuuvuoroja sisältäen ruoanlaittoa, siivousta tai pihatöitä. Arjen taitoihin liittyen opettelemme lisäksi omien asioiden hoitamista, hygieniataitoja, vuorokausirytmin hallintaa, vaatehuoltoa sekä sosiaalisia taitoja.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.424711,"lng":22.17611},"content":"<h4>Attendo Kauhajoen Tukikodit</h4><p>Ullantie 8, 61800 </br> 61800 Kauhajoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.424711,22.17611' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ullantie 8, 61800,
61800 Kauhajoki
Länsi-Suomi

Löydä meille