Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Keinula

Satakunnantie 4, 29250, Nakkila

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKaisa Lietepohja

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941732

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo hoivakoti Keinula on keväällä 2018 avattu viihtyisä, 30 asukkaan hoivakoti Nakkilassa. Tarjoamme asukkaan tarpeista ja toiveista riippuen niin ympärivuorokautista hoivaa, kevyempää palveluasumista kuin intervallipaikkojakin.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Keinulassa on 30 asukaspaikkaa. Huoneet ovat koltaan 21 m2 ja jokaisessa huoneessa on tilava wc/suihkutila. Asukashuoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita mutta muutamaan huoneeseen saadaan sijoitettua esimerkiksi aviopari. Keinulassa on asukkaiden käytössä turvalliset ja viihtyisät, ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat ja viihtyisä piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia.
Asukkaille tarjotaan arvokas arki, joka sisältää paljon tekemistä niin yhdessä kuin itsenäisestikin. Kannustamme asukkaita omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolista toimintaa, josta kukin voi valita tekemistä oman jaksamisensa mukaan. Keinulassa on tarjolla mm. jumppaa, leivontahetkiä, retkiä sekä elokuvailtoja. Hoivakodissa vierailee myös jalkahoitaja ja kampaaja, joiden palveluita on mahdollista ostaa omakustannushintaan.

Toimintakykyä ylläpitävä liikunta on tärkeä osa asukkaan arkea. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena, kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.364468,"lng":22.006183},"content":"<h4>Attendo Keinula</h4><p>Satakunnantie 4, 29250 </br> 29250 Nakkila </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.364468,22.006183' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Satakunnantie 4, 29250,
29250 Nakkila
Länsi-Suomi

Löydä meille