Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Keituri

Sairaalantie 16, 34800, Virrat

Tervetuloa meille

Milla-Noora Kässi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2887

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Keituri on keväällä 2017 Virroille avattu 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Keiturissa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat monipuolista tukea ja hoivaa asumisessa sekä päivittäisissä toimissaan.
Attendo Keituri sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Keiturilla on keskeinen sijainti Virtain keskustaajamassa, lähellä terveyskeskus- ja muita kaupunkipalveluja. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi Attendo Keituriin pääsee Virtain kaupungin kautta, palvelusetelillä sekä omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on asukkaille yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila. Asukkaalla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Asukkaiden käytössä on myös iso luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta, niin myös meillä Keiturissa. Ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisille tuokioille on paremmat edellytykset. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämmekin myös toimintaa, johon omaiset ja läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.2431989,"lng":23.7612738},"content":"<h4>Attendo Keituri</h4><p>Sairaalantie 16, 34800 </br> 34800 Virrat </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.2431989,23.7612738' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sairaalantie 16, 34800,
34800 Virrat
Länsi-Suomi

Löydä meille