Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Koivuhaka

Rajakatu 18, 85800, Haapajärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
11
Huoneen koko
12 m2
Ryhmäkodit
1

Tervetuloa meille

Palvelukodin päällikköKirsi Myllymäki

Palvelumme

Attendo Koivuhaka on lämminhenkinen koti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä lievästi kehitysvammaisille asukkaille. Kodissa on 12-asukaspaikkaa. Attendo Koivuhaka tarjoaa kodinomaista, yksilöllistä ja ammattitaitoista palveluasumista henkilöille, jotka eivät selviä ilman jonkin asteista tukea päivittäisissä toiminnoissaan.
Asukkaina voivat olla eritasoista tukea tarvitsevat mielenterveys- ja päihdeongelmaiset sekä lievästi kehitysvammaiset asukkaat. Koivuhaka on pitkäaikainen koti, jossa jokaisen asukkaan asuminen ja kuntoutus pohjautuu pitkän tähtäimen suunnitelmaan. Kotiin voi tulla asumaan myös lyhyelle jaksolle, niin sanottuun intervallikuntoutukseen saatavilla olevien vapaiden asumispaikkojen sekä muiden mahdollisuuksien mukaan. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Attendo Koivuhaka sijaitsee Haapajärven keskustan tuntumassa, rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella. Palvelukodissamme on kuntoutujille omat huoneet, joissa on wc suihkuineen. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan ja asukkaiden huoneidne yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteistilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Palvelukodin arki perustuu fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kuntoutusta edistävään ja ylläpitävään palvelukokonaisuuteen. Toimintaa ohjaavina lähtökohtina ovat turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja avoimuus sekä elämän perusasioiden, kuten monipuolisen ravinnon, levon, terveydenhoidon ja -huollon toteutumisen varmistaminen. Keskeisessä osassa palvelukodin asumista ja arkea ovat itsenäisen elämän taitojen ja kykyjen opettelu ja kehittäminen. Jokainen kodin asukas harjoittelee omien voimavarojensa ja kykyjensä mahdollistamissa rajoissa esimerkiksi ruoanlaittoa, siivousta, vaatehuoltoa, itsestä huolehtimista sekä sosiaalisen kanssakäymisen taitoja.
Koivuhaassa on tarjolla monipuolista ja motivoivaa virike- ja harrastetoimintaa, josta löytyy jokaiselle kiinnostavaa ja innostavaa tekemistä. Myös erilaiset retket, juhlat, vierailut ja erilaiset toimintatuokiot tuovat vaihtelua asukkaiden arkeen.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.761865,"lng":25.334014},"content":"<h4>Attendo Koivuhaka</h4><p>Rajakatu 18, 85800 </br> 85800 Haapajärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.761865,25.334014' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rajakatu 18, 85800,
85800 Haapajärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille