Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Koivukylä

Karsikkokuja 13, 01360, Vantaa

Tervetuloa meille

Katja Kantola, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
32,7-40,2 m2
Valmistunut
2011
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7121919

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koivukylässä tarjoamme asumispalveluita eritasoista tukea ja apua tarvitseville ikäihmisille Vantaan Koivukylässä. Moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille nimetään omahoitaja. Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään asukkaan tarpeiden muuttuessa. Hoivakodissa on käytössä hoitajakutsujärjestelmä turvarannekkein ja hoivakodissa käy säännöllisesti hoivakodin oma nimetty hoitava lääkäri, joka yhdessä sairaanhoitajan ja lähihoitajien kanssa huolehtii asukkaiden voinnin seurannasta sekä lääkityksestä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa jokaisella asukkaalla on oma yhden hengen huone, jossa on vakiovarusteena sähkökäyttöinen hoivasänky (sis. patja, peitto, tyyny ja liinavaatteet), yöpöytä, nojatuoli ja ikkunaverhot. Huoneet ovat kooltaan 13-16 m2 ja jokaisessa huoneessa on lisäksi 5 m2 kokoinen wc- ja suihkutila. Yhteisenä tilana löytyy olohuone/ruokatila sekä turvalliseen ulkoiluun sopiva piha, jossa on ulkoliikuntavälineitä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on höyrysauna.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaille tarjotaan yksilöllistä toiveiden ja kiinnostuksen mukaista virikkeellistä ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa. Käymme konserteissa, järjestämme pihajuhlia, leivomme, päiväkodin lapset vierailevat luonamme säännöllisesti ja eläimiä käy vierailulla ilahduttamassa asukkaitamme. Hoivakoti sijaitsee Koivukylän vanhustenkeskuksen yhteydessä, joten asukkailla on mahdollisuus osallistua keskuksen yhteisiin tapahtumiin ja käyttää talon kuntosalia. Hoivakodilla on hyvä ja läheinen omaisyhteistyö. Omaiset ovat aina tervetulleita niin hoivakodin arkeen kuin juhlaankin.

"Olen erittäin kiitollinen. että äitini on saanut tällaisen hoivapaikan!"

Nainen Attendo Koivukylän asukkaan omainen

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3207055,"lng":25.0585337},"content":"<h4>Attendo Koivukylä</h4><p>Karsikkokuja 13, 01360 </br> 01360 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3207055,25.0585337' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Karsikkokuja 13, 01360,
01360 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille