Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Ulkona tapahtuvia vierailuja vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä voidaan järjestää, mikäli kuntayhtymä sen sallii.

Attendo Kotikulta

Kuusamontie 69, 98900, Salla

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
21

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Marjo Puska

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Kotikulta on Sallassa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Tarjoamme asukkaille laadukkaita asumispalveluita ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen. Palvelukodissamme on 14 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 9 palveluasumisen paikkaa kevyempää tukea tarvitseville asukkaille. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Kotikullassa asukkailla on oma huoneensa, oma kotinsa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuutta tukemaan. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu silmällä pitäen kehitysvammaisten ihmisten erityistarpeita. Oman huoneensa lisäksi asukkailla on käytössää viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin pihapiiri on helppokulkuinen ja esteetön liikkua apuvälineidenkin kanssa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Palvelukodissa arkea eletään jokaisen asukkaan omat yksilölliset tarpeet huomioiden. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toiminnassa hyödynnetään Toimi- menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan Kotikullassa!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.8193961,"lng":28.6787436},"content":"<h4>Attendo Kotikulta</h4><p>Kuusamontie 69, 98900 </br> 98900 Salla </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.8193961,28.6787436' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuusamontie 69, 98900,
98900 Salla
Pohjois-Suomi

Löydä meille