Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kotirinne

Kotiniementie 21, 75530, Nurmes

Tervetuloa meille

Sanna Halvarsson, Palvelukodin johtaja

Katso yhteystidot palvelukotiin Muut yhteystiedot -kohdasta

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
32

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Muistisairaiden hoitoon erikoistunut Attendo Kotirinne sijaitsee Nurmeksessa. Monipuolinen ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii jokaisen asukkaan ympärivuorokautisesta ja yksilöllisestä hoivasta. 32-paikkainen Kotirinne palvelee päihdemuistisairaita asukkaita, sekä tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja. Asuminen Kotirinteessä on pitkäaikaista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Palvelukoti sijaitsee lähellä keskustaa ja terveyspalveluja. Kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Asuminen yksikössä on pitkäaikaista. sekä tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Kotirinteessä on viihtyisä ja kodinomainen ympäristö, jossa muistisairauden tuomat vaatimukset ja asukkaiden turvallisuus on otettu tarkasti huomioon. Asukkailla on omat huoneensa sekä käytössään viihtyisät ja turvalliset yhteistilat, joissa on mukava tavata naapureita. Puutarha ja lampaiden hoito tarjoavat kesäisin mukavaa yhteistä tekemistä. Sekä asukkaat, että henkilökunta kalastavat Lautiais-järvellä ja rannassa sijaitsevat grillikatos ja rantasauna ovat tiuhaan asukkaiden käytössä.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki palvelukodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Asukkaat osallistuvat kodin toimintaan, elämään ja päätöksentekoon, esim. yhteisten retkien ja juhlien suunnitteluun. Erilaiset toimintatuokiot tuovat väriä arkeen joka viikko. Asukkaat osallistuvat voimavarojensa ja kiinnostustensa mukaan arkisiin askareisiin, kuten leivontaan, siistimiseen ja ulkotöihin. Kotirinne tekee aktiivisesti yhteistyötä muun muassa nurmeslaisen Rekulan päiväkodin ja paikallisten seurakuntien kanssa. Jokaiselle asukkaalle nimetty omahoitaja mahdollistaa asioilla käymisen ja erilaiset virkistysretket, esimerkiksi teatteriin, ravintolaan tai uimahalliin.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.57031,"lng":29.1085538},"content":"<h4>Attendo Kotirinne</h4><p>Kotiniementie 21, 75530 </br> 75530 Nurmes </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.57031,29.1085538' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kotiniementie 21, 75530,
75530 Nurmes
Itä-Suomi

Löydä meille