Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kotoplassi

Linjatie 55, 61300 , Kurikka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
n. 20 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Palvelukodin päällikköSusanna Hyövälti

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 353 1570

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Jalasjärvellä sijaitseva Attendo Kotoplassi tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita 23:lle asukkaalle. Kodin palvelut on tarkoitettu asukkaille, joilla on haastetta kokonaisvaltaisessa toimintakyvyssä, rajoitteita normaalissa vuorovaikutuksessa ja haasteellista käytöstä, joista johtuen asuminen perinteisessä ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoavassa yksikössä ei ole mahdollista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ympäri vuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kotoplassin asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on oma wc- ja suihkutila. Asukashuoneet on sijoitettu kahteen 12 hengen soluun. Molemmissa soluissa on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä tilat yhteiseen ajanviettoon ja yhteiskäytössä olevat saunatilat.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Kotoplassissa eletään monipuolista ja elämänmakuista arkea. Viriketoimintaa suunnittelemme asukas- ja työyhteisön yhteistyönä, jokaisen taitoja, mielenkiinnonkohteita ja voimavaroja hyödyntäen. Suunnittelun pohjana on juhlapyhä- ja tapahtumakalenteri, johon lisätään kuntoutujien toiveet retkistä, tutustumiskäynneistä tai muista yhteisistä hetkistä. Myös asukkaan sosiaalinen verkosto huomioidaan toimintaa järjestettäessä, mahdollistaen yhteiset kokoontumiset ja kuulumisten vaihdon. Asukkaille tarjotaan esimerkiksi käsityö-, musiikki- ja elokuva- sekä liikuntaryhmiä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.599394,"lng":22.362913},"content":"<h4>Attendo Kotoplassi</h4><p>Linjatie 55, 61300 </br> 61300 Kurikka </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.599394,22.362913' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Linjatie 55, 61300 ,
61300 Kurikka
Länsi-Suomi

Löydä meille