Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kristiina

Lapväärtintie 8, 64100, Kristiinankaupunki

Tervetuloa meille

Jenna Ikkeläjärvi, Yksikön johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tukiasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
13
Huoneen koko
16-27 m2
Valmistunut
2005
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447800468

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Kristiina on koti kolmelletoista mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Koti sijaitsee viihtyisällä asuinalueella Kristiinankaupungissa. Kodin palvelut ovat ympärivuorokautisia asumis- ja kuntoutuspalveluita henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua arjessa selviytymisessään.
Palvelukotiin voi myös tulla lyhytaikaiseen kuntoutukseen. Kodin moniammatillinen työtiimi hyödyntää lisä- ja täydennyskoulutuksilla sekä työkokemuksella hankittuja erityistaitoja asukkaiden kuntouttamisessa. Palvelukodin toiminnan tavoitteena on kuntouttaa asukas selviytymään arkipäivän toimista joko itsenäisesti ja vähemmän tuetussa asumispalvelun muodossa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodin tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat ja jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkaalla on mahdollisuus halutessaan sisustaa ja kalustaa huoneensa omilla tavaroillaan mieleisäksi ja kotoisaksi. Attendo Kristiina sijaitsee luonnonläheisellä alueella ja kävelyetäisyydeltä kaupungin keskustasta. Viihtyisä ympäristö tukee asukkaiden kuntousta ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia turvalliseen ulkoiluun.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Kuntoutus ja palvelukodin toiminta perustuu kehon ja mielen kuntoutusta edistävään ja ylläpitävään palvelukokonaisuuteen. Palvelukodin toiminnassa tärkeinä arvoina pidetään yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja laadukkaan palvelun muodostamaa kokonaisuutta. Asukasta kannustetaan osallistumaan kodin yhteiseen toimintaan, itsenäisyyden ja elämänhallinnan taitojen opetteluun. Kodissa järjestetään runsaasti erilaista ja mukavaa toimintaa, joihin asukkaat saavat osallistua.

Palvelukodin arkea rytmittävät selkeät viikko- ja päiväohjelmat, joihin sisältyy erilaisia retkiä, toimintaryhmiä ja aktiviteettejä. Erilaiset vierailut ja juhlat tuovat vaihtelua kuntoutujien arkipäivään.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.274013,"lng":21.381023},"content":"<h4>Attendo Kristiina</h4><p>Lapväärtintie 8, 64100 </br> 64100 Kristiinankaupunki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.274013,21.381023' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lapväärtintie 8, 64100,
64100 Kristiinankaupunki
Länsi-Suomi

Löydä meille