Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kruunankulma

Laurintie 25 B, 61300, Kurikka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
12-35 m2
Valmistunut
2009

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja​Johanna Mäki-Töyli

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944 575

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kruunankulma tarjoaa sekä tehostettua että palveluasumista eritasoista apua ja tukea arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Attendo Kruunankulmassa henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Omahoitajilla on päävastuu asukkaittensa kokonaisvaltaisesta hoidosta. He ovat myös säännöllisesti yhteydessä omaisiin. Asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, toimintakykyarvio ja kuntoutussuunnitelma. Attendo Kruunankulman toiminnan tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneita hoivakodissa on yhteensä 28, joista viisi on kahden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on oma tai viereisen huoneen kanssa jaettava inva-varusteltu WC ja suihku. Osassa toisen ja kolmannen kerroksen huoneista on myös oma keittiö ja parveke. Kaikki huoneet on osin kalustettu hoivakodin toimesta ja asukkaat saavat sisustaa huoneensa kodikkaaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Sauna löytyy talon kellarikerroksesta.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekkään toiminnallisuuden järjestäminen asukkaille on yksi henkilökuntamme tärkeimmistä tehtävistä. Toiminnallisia tuokioita järjestävät hoivakodin omat hoitajat, mutta myös ulkopuoliset tahot, kuten seurakunta, kansalaisopisto ja erilaiset esiintyjät. Käytössämme on viriketoiminnan viikko-ohjelma, johon kuuluu muun muassa ulkoilua, musiikkituokioita, muistelu- ja tarinatuokioita, hartaushetkiä, saunomista ja vaikkapa bingoa. Kerran kuukaudessa järjestämme myös niin sanotun positiivisen tapahtuman, jolloin luvassa on jotakin suurempaa tapahtumaa, kuten retkiä tai elävällä musiikilla varustettuja tansseja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6176687,"lng":22.3964543},"content":"<h4>Attendo Kruunankulma</h4><p>Laurintie 25 B, 61300 </br> 61300 Kurikka </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6176687,22.3964543' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Laurintie 25 B, 61300,
61300 Kurikka
Länsi-Suomi

Löydä meille