Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kruunankulma

Laurintie 25 B, 61300, Kurikka

Tervetuloa meille

​Johanna Mäki-Töyli, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
12-35 m2
Valmistunut
2009
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944 575

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kruunankulma tarjoaa sekä tehostettua että palveluasumista eritasoista apua ja tukea arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Attendo Kruunankulmassa henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Omahoitajilla on päävastuu asukkaittensa kokonaisvaltaisesta hoidosta. He ovat myös säännöllisesti yhteydessä omaisiin. Asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, toimintakykyarvio ja kuntoutussuunnitelma. Attendo Kruunankulman toiminnan tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneita hoivakodissa on yhteensä 28, joista viisi on kahden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on oma tai viereisen huoneen kanssa jaettava inva-varusteltu WC ja suihku. Osassa toisen ja kolmannen kerroksen huoneista on myös oma keittiö ja parveke. Kaikki huoneet on osin kalustettu hoivakodin toimesta ja asukkaat saavat sisustaa huoneensa kodikkaaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Sauna löytyy talon kellarikerroksesta.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekkään toiminnallisuuden järjestäminen asukkaille on yksi henkilökuntamme tärkeimmistä tehtävistä. Toiminnallisia tuokioita järjestävät hoivakodin omat hoitajat, mutta myös ulkopuoliset tahot, kuten seurakunta, kansalaisopisto ja erilaiset esiintyjät. Käytössämme on viriketoiminnan viikko-ohjelma, johon kuuluu muun muassa ulkoilua, musiikkituokioita, muistelu- ja tarinatuokioita, hartaushetkiä, saunomista ja vaikkapa bingoa. Kerran kuukaudessa järjestämme myös niin sanotun positiivisen tapahtuman, jolloin luvassa on jotakin suurempaa tapahtumaa, kuten retkiä tai elävällä musiikilla varustettuja tansseja.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6176687,"lng":22.3964543},"content":"<h4>Attendo Kruunankulma</h4><p>Laurintie 25 B, 61300 </br> 61300 Kurikka </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6176687,22.3964543' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Laurintie 25 B, 61300,
61300 Kurikka
Länsi-Suomi

Löydä meille