Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kultakehrä

Iltatuulentie 2, Hyvinkää

Tervetuloa meille

Tarja Makkonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2018

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kultakehrä on Hyvinkäälle 2018 valmistunut hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kultakehrässä on neljä 15 asukkaan ryhmäkotia. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodin jokaisessa ryhmäkodissa on asukkaille yhteiset ja viihtyisät oleskelutilat ja ruokatila. Kultakehrässä on myös talvipuutarha, jossa on mukava ulkoilla vuoden ympäri. Hoivakodissamme syödään maistuvaa kotiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme.

Attendo Kultakehrään pääsee asumaan KeuSoten maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksaen.

Katso ruokalistamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.60126,"lng":24.87733},"content":"<h4>Attendo Kultakehrä</h4><p>Iltatuulentie 2 </br> 05440 Hyvinkää </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.60126,24.87733' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Iltatuulentie 2,
05440 Hyvinkää
Etelä-Suomi

Löydä meille