Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Kustaavi

Keskikatu 11, 95400, Tornio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Huoneen koko
22-26m2
24/7 hoitaja
yes
Palveluseteli käy
yes

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaJohanna Kekäläinen

Attendo Kustaavi on tällä hetkellä remontissa.

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kustaavi on 38 -paikkainen palvelukoti ikääntyneille asukkaille Torniossa. Palvelukoti tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyville asukkaille Tornion keskustan palveluiden äärellä.
Attendo Kustaavia tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, kun kotona asuminen eiole enää mahdollista. Asukkaat saavat päivittäisissä toiminnoissa jatkuvaa hoivaa, tukea, ohjausta, valvontaa ja huolenpitoa. Hyvä hoiva perustuu asukkaan yksilölliseen kuntoutukseen ja hoitoon, jotka mahdollistavat toimintakykyä edistävän työotteen. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tarpeita ja toiveita arvostetaan. Asukkaalle luodaan mahdollisuudet elää hyvää, rikasta ja elämänmakuista arkea kodissa. Attendo Kustaavin henkilökunta koostuu osaavista ja välittävistä sairaanhoitajista, sosionomeista, fysioterapeuteista, geronomeista ja lähihoitajista.

HUOM! Kustaavi on remontissa talven 2019-2020

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kustaavi Kustaavin tilat ovat viihtyisät ja turvalliset. Kodin jokaisella asukkaalla on käytössään oma huoneensa, jonka asukas saa kalustaa kodikkaaksi. Pariskuntia tai sisaruksia varten kodilla on myös kahden hengen huoneita. Kustaavissa on runsaasti yhteisiä tiloja, jotka ovat asukkaiden käytössä. Suuri parveke mahdollistaa ulkoilun vuoden jokaisena päivänä, ja piha-alue on turvallinen ja esteetön ulkoiluun. Palvelukodissa on asukkaiden käytössä myös sauna.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Palvelukodin hoivan ja kuntoutuksen avulla ylläpidetään ja edistetään asukkaan toimintakykyä ja elämänlaatua. Kodilla kannustetaan asukkaita mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiviseen arkeen. Kuntoutus- ja harrastetoimintaa kodilla järjestetään päivittäin. Kodin oma fysioterapeutti ohjaa asukkaille monipuolista ja innostavaa kuntoutus- ja harrastetoimintaa. Lisäksi palvelukodilla tehdään yhteistyötä esimerkiksi lähialueen päiväkotien kanssa. Myös läheiset ovat tervetulleita vierailemaan Kustaavissa

Palvelut ikääntyneille

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.845423,"lng":24.145182},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}