Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kustaavi

Keskikatu 11, 95400, Tornio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Huoneen koko
22-26m2
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaJohanna Kekäläinen

Attendo Kustaavi on remontoitu ja avautuu uudelleen Attendo Tuulikki-nimellä.

Palvelumme

HUOM! Kustaavi on remontoitu ja avattu uudelleen kesällä 2020 Attendo Tuulikki -nimellä

Siirry tästä Attendo Tuulikin sivulle

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kustaavi Kustaavin tilat ovat viihtyisät ja turvalliset. Kodin jokaisella asukkaalla on käytössään oma huoneensa, jonka asukas saa kalustaa kodikkaaksi. Pariskuntia tai sisaruksia varten kodilla on myös kahden hengen huoneita. Kustaavissa on runsaasti yhteisiä tiloja, jotka ovat asukkaiden käytössä. Suuri parveke mahdollistaa ulkoilun vuoden jokaisena päivänä, ja piha-alue on turvallinen ja esteetön ulkoiluun. Palvelukodissa on asukkaiden käytössä myös sauna.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Palvelukodin hoivan ja kuntoutuksen avulla ylläpidetään ja edistetään asukkaan toimintakykyä ja elämänlaatua. Kodilla kannustetaan asukkaita mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiviseen arkeen. Kuntoutus- ja harrastetoimintaa kodilla järjestetään päivittäin. Kodin oma fysioterapeutti ohjaa asukkaille monipuolista ja innostavaa kuntoutus- ja harrastetoimintaa. Lisäksi palvelukodilla tehdään yhteistyötä esimerkiksi lähialueen päiväkotien kanssa. Myös läheiset ovat tervetulleita vierailemaan Kustaavissa

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.845423,"lng":24.145182},"content":"<h4>Attendo Kustaavi</h4><p>Keskikatu 11, 95400 </br> 95400 Tornio </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.845423,24.145182' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Keskikatu 11, 95400,
95400 Tornio
Pohjois-Suomi

Löydä meille