Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Kuunari

Mikonpolku 1, 94720, Kemi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
20 - 27,5 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaLaura Keränen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7800 550

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Kemiin avattu Attendo Kuunari on 24-paikkainen viihtyisä hoivakoti ikääntyneille asukkaille. Meillä on tarjolla hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Hoivakodissamme on 18 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 6 senioriasuntoa. Senioriasuntojen asukkaat pärjäävät arjessaan melko itsenäisesti, mutta heillä saattaa olla jo hieman palvelujen tarvetta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelumme muodostuvat kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia edistävistä ja toimintakykyä ylläpitävistä toimintatavoista. Palvelukodin asukkaat asuvat omissa 20m2 asunnoissaan, jotka asukas voi sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma invamitoitettu wc/suihku. Palvelukodissa on useita yhteisiä viihtyisiä tiloja, jotka kutsuvat asukkaita rentoutumaan ja viettämään aikaa. Kodin keittiössä emäntä valmistaa terveellistä ja monipuolista kotiruokaa sekä herkkuja niin arkeen kuin juhlaan. Pihamaalle pääsee ympäri vuoden ulkoilemaan ja virkistäytymään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Pyrimme säilyttämään asukkaitten arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja tarvittaessa ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista.

Palvelut ikääntyneille

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.7143842,"lng":24.6024319},"content":"<h4>Attendo Kuunari</h4><p>Mikonpolku 1, 94720 </br> 94720 Kemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.7143842,24.6024319' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mikonpolku 1, 94720,
94720 Kemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille