Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Laaniitty

Laaniitynkatu 17, 13210, Hämeenlinna

Tervetuloa meille

Johanna Santala, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot arkisin 9-15)

Arkisin Klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Valmistunut
2014
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-7328777

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Laaniitty on Hämeenlinnan Laaniittyyn viihtyisälle ja monipuoliselle alueelle valmistunut kodinomainen ja kaunis koti ikääntyville kehitysvammaisille asukkaille. Heinäkuussa 2014 toimintansa aloittanut uusi nykyaikainen koti tarjoaa elämäntäyteistä oloa ja eloa 15 kehitysvammaiselle asukkaalle, jotka tarvitsevat tehostettua ympärivuorokautista tukea ja ohjausta. Attendo Laaniityn toiminnassa tähdätään asukkaan yksilölliseen tukeen sekä hyvän ja monipuolisen elämän toteutumiseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Laaniityssä jokaisella kodin asukkaalla on oma huoneensa eli ”oma koti”, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja vaalitaan. Asukas saa sisustaa oman kotinsa itsensä näköiseksi, kotoisaksi ja mieluisaksi. Palvelukodin asukkaiden yhteisessä käytössä olevat tilat kutsuvat ajanviettoon ja rentoutumiseen niin yhdessä kuin erikseen, kahvittelemaan ja herkuttelemaan sekä puuhailemaan yhdessä. Attendo Laaniityn turvallinen piha-alue mahdollistaa asukkaiden omatoimisen ulkoilun aina heidän niin halutessa. Muuten kodista lähdemme ohjaajien tai henkilökohtaisten avustajien turvallisessa seurassa esimerkiksi shoppailemaan, torikäynneille ja metsäretkille.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arki täyttyy päivittäisistä askareista, yhdessä olemisesta ja mahdollisuudesta yksilöllisten virikehetkien toteutumiseen ohjaajan avustamana. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena ja tärkeänä yksilönä. Tavoitteena kodissamme on taata jokaiselle asukkaallemme turvallinen ja lämminhenkinen asuminen. Asukkaan omien kykyjen ja toiveiden pohjalta rakennamme asumiseen ja kuntoutumisen tukemiseen liittyviä tavoitteita yhteistyössä omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.011267,"lng":24.502339},"content":"<h4>Attendo Laaniitty</h4><p>Laaniitynkatu 17, 13210 </br> 13210 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.011267,24.502339' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Laaniitynkatu 17, 13210,
13210 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Löydä meille