Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Lehtorannankoti - Attendo Toivo

Mielikintie 8 a 1, 90550, Oulu

Tervetuloa meille

Marita Lämsä, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tukiasuminen, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
63
Huoneen koko
21-55 m2
Valmistunut
2004

Attendo Lehtorannankoti ja Attendo Iskontie yhdistyivät Attendo Toivoksi keväällä 2021.

attendo.fi/toivo

 

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Lehtorannankoti (nykyisin Attendo Toivo) sijaitsee Puolivälinkankaalla Metsolan kartanon tiloissa. Palvelukodilla on 14 tehostetun asumisen paikkaa, 19 palveluasumisen paikkaa, sekä tukiasuntoja. Tavoitteemme on mahdollistaa asukkaille kuntoutumisen portaittainen eteneminen mahdollisimman kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on omaohjaaja sekä varaomaohjaaja. Omaohjaajan, omaisten sekä muun lähiverkoston kanssa työstetään jokaiselle oma kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan tavoitteet, tuen tarpeet sekä voimavarat. Kuntoutussuunnitelman tavoitteiden lähtökohtana on kuntoutuksen eteneminen kohti itsenäisempää elämää.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Tarjoamme asukkaille erilaisia mahdollisuuksia asumisen suhteen, asukkaan tarpeista riippuen. Jokaisessa asunnossa on oma wc ja useimmissa myös suihkutila. Palveluasumisen asiakkaiden huoneistoissa on ruoanlaittomahdollisuus. Osa huoneistoistamme on jopa 50 neliön suuruisia. Jokainen asukas asuu huoneistossaan yksin. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla huonekaluillaan aina itse läheistensä tukemana. Asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan ja asukkailla on käytössään myös viihtyisät yhteistilat. Lehtorannankodin kanssa samassa rakennuksessa toimii myös kuntosali, monitoimisali, jalkahoidon sekä kampaamon palvelut, ja kuvataidegalleria.

Arki ja aktiviteetit

Arki kodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Panostamme erityisesti kuntouttavaan, aktiiviseen toimintaan: tuemme mm. avotyötoimintaa ja järjestämme erilaisia itsenäisyyttä tukevia ryhmiä. Meillä on ryhmiä eri-ikäisille asukkaille ja ryhmät on suunniteltu asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ryhmätoiminnan esitteemme löydät.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0388495,"lng":25.484039},"content":"<h4>Lehtorannankoti - Attendo Toivo</h4><p>Mielikintie 8 a 1, 90550 </br> 90550 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0388495,25.484039' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mielikintie 8 a 1, 90550,
90550 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille