Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Leinikki

Leinikkitie 28, 01350, Vantaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Maarit Kärki

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4304

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Leinikki on ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti Vantaan Simonkylässä. Attendo Leinikin palvelukodissa tarjoamme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Leinikin asuinhuoneet ovat jaettu kolmeen pienryhmäkotiin, joissa jokaisessa on yhteisiä hetkiä varten oma oleskelu- ja ruokailutila. Kussakin ryhmäkodissa on viisi asuntoa ja kaikilla asukkailla on omat 25m2 kokoiset omat huoneet. Huoneissa on invamitoitettu wc/suihkutila. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Kodin arki on asukkaittensa näköistä. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Kannustamme ja tuemme osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Leinikissä järjestämme monipuolisesti erilaista virikkeellistä toimintaa itse, sekä osallistumme aktiivisesti talon ulkopuolisiin tapahtumiin. Toivotamme myös asukkaiden läheiset lämpimästi tervetulleiksi kodin toimintaan!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.311224,"lng":25.0303074},"content":"<h4>Attendo Leinikki</h4><p>Leinikkitie 28, 01350 </br> 01350 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.311224,25.0303074' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Leinikkitie 28, 01350,
01350 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille