Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Linnavuori

Linnavuorentie 14, 37240 Linnavuori, Nokia

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
44
Huoneen koko
20 - 30 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaKirsi Eromäki

Palvelumme

Attendo Linnavuoren palvelukoti Nokialla tarjoaa tehostettua palveluasumista ja tukiasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Koulutettu ja motivoitunut hoitohenkilökunta työskentelee kuntouttavalla työotteella asiakkaan elämänlaadun ja toimintakyvyn parantamiseksi joka päivä. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti asukkaiden apuna ja tukena. Kodin jokaiselle asukkaalle laaditaan oma kuntoutussuunnitelma, joka ohjaa arjen kuntoutusta ja toimintaa. Asukkaan lähimpänä apuna ja tukena toimii tälle nimetty omaohjaaja. Attendo Linnavuoressa käytössä olevalla portaittaisella kuntoutumismallilla mahdollistetaan tilanteenmukainen, asteittainetenevä kuntoutuminen, jossa kuntoutuja voi harjoitella itsenäistä selviytymistä ja vastuunottoa turvallisesti. Tavoitteenamme on vahvistaa asukkaan itseluottamusta ja rohkaista omaehtoiseen elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Palvelukoti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme asukkaille erilaisia mahdollisuuksia asumisen suhteen, asukkaan tarpeista riippuen. Päärakennuksessa asukkailla on omat huoneet; tukiasumisessa asukkaiden käytössä on rivitaloyksiöt. Palvelukodissa on 27 tehostetun asumisen kuntoutuspaikkaa sekä yksi asukaspaikka lyhytaikaiseen asumiseen. Yhteisessä käytössä ovat ruokailu- ja oleskelutilat, sauna ja takapihan terassi. Rivitaloilla on 8 yksiötä tukiasumiseen. Lisäksi yksi asunto rivitaloilla on varattu koejaksoille itsenäiseen asumiseen siirryttäessä.

Arki ja aktiviteetit

Mielekäs, monipuolinen, asukkaittensa näköinen arki tukee kuntoutusta. Palvelukodissa harjoitellaan arjenhallintaa ja -taitoja yksilöllisten tavoitteiden pohjalta. Ohjaava toimintatapamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Asukkailla on yhteisiä arjen vastuuvuoroja sisältäen ruoanlaittoa, siivousta tai pihatöitä. Arjen taitoihin liittyen opettelemme lisäksi omien asioiden hoitamista, hygieniataitoja, vuorokausirytmin hallintaa, vaatehuoltoa sekä sosiaalisia taitoja. Jokaista asukasta kannustetaan osallistumaan viriketoimintaan sekä muihin arjen puuhiin omien voimavarojen sekä toimintakyvyn mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annettaan aikaa ja huolenpitoa sekä mahdollisuus rentoutumiseen ja omaan rauhaan. Läheiset ovat tärkeässä roolissa yksilöllistä hoitosuunnitelmaa toteutettaessa. Läheiset ovatkin aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan ja osallistumaan asukkaiden arkeen.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4905159,"lng":23.3508213},"content":"<h4>Attendo Linnavuori</h4><p>Linnavuorentie 14, 37240 Linnavuori </br> 37240 Nokia </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4905159,23.3508213' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Linnavuorentie 14, 37240 Linnavuori,
37240 Nokia
Länsi-Suomi

Löydä meille