Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Mamma Mia

Moromäentie 3, 23800, Laitila

Tervetuloa meille

Eveliina Heikola, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
17
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Laitilan keskustassa sijaitseva Attendo Mamma Mia tarjoaa kodinomaisen, lämminhenkisen ja turvallisen kodin ikääntyneille ja muistihäiriöisille asukkaille lyhyt- ja pitkäaikaiseen asumiseen. Hoivakoti Mamma Miassa on tilaa 18 asukkaalle, joista 17 paikkaa on pitkäaikaiseen asumiseen ja yksi paikka lyhytaikaishoitoa eli intervallikuntoutusta varten. Mamma Mian tarjoama lyhytaikaishoito on tarkoitettu muun muassa omaishoidettaville sekä toipilaille, jotka sairaanhoidon jälkeen tarvitsevat toimintakykyä vahvistavaa lyhytaikaishoitoa onnistuneen kotiutumisen varmistamiseksi. Asiakkaina voivat olla myös kriisihoidon-tyyppistä apua ja turvaa tarvitsevat vanhukset. Lyhytaikaishoidossa on mahdollisuus arvioida hoidettavan toimintakykyä tai dementianastetta. Myös kaikille lyhytaikaishoitoon tuleville asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on omat huoneensa, joissa on tilava ja esteetön wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Kodin yhteiset tilat koostuvat kolmesta kodinomaisesta olohuoneesta, keittiöstä ja ruokailutilasta sekä kylpyhuoneesta. Mamma Mian kaksikerroksisen omakotitalon kummastakin kerroksesta on pääsy suoraan viihtyisälle pihalle, sillä talo on rakennettu rinteeseen. Pihan puistomaisessa ympäristössä asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti. Keittiössä valmistuu kotiruokaa arjen ruokailuihin, kahvitteluihin sekä juhlan hetkiin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meille asukkaiden aktiivisuus, omatoimisuus sekä arjen mielekkyys on tärkeää. Henkilökuntamme järjestää hoivakotimme asukkaille mukavaa tekemistä auskkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan.

Hoivakoti Mamma Mian toiminnan lähtökohtana ovat asukkaiden tarpeet, toiveet ja odotukset. Arvoina ovat asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, asukkaan omien voimavarojen tukeminen sekä oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen kohtelu. Toiminnan avulla pyritään tukemaan ja edistämään asukkaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Asukkaiden läheisten tarpeet huomioidaan ja heidän osallistumistaan hoivaan tuetaan. Perhe ja ystävät ovat tärkeä voimavara asukkaille ja he ovatkin aina tervetulleita vierailuille. Vierailuaikoja ei kodissa ole - ollaanhan kotona!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.88619,"lng":21.703406},"content":"<h4>Attendo Mamma Mia</h4><p>Moromäentie 3, 23800 </br> 23800 Laitila </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.88619,21.703406' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Moromäentie 3, 23800,
23800 Laitila
Länsi-Suomi

Löydä meille