Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Mäntykeskus

Kallijärventie 4, 94400, Keminmaa

Tervetuloa meille

Merja Jylhänkangas, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Päivätoiminta
24/7 hoitaja
yes
Palveluseteli käy
Kyllä
Tarjoaa kotipalvelua
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Johanna Oikarainen 040-1966499 7.30-15.30 ma-pe

Mäntykeskus

Attendo Mäntykeskus on Keminmaalla sijaitseva kehitysvammaisten ihmisten työ- ja päivätoimintakeskus. Työ-ja päivätoiminta keskus avoinna Ma-Pe 7.30-16.00.

Attendo Mäntykeskuksessa haluamme turvata asiakkaillemme laadukkaan ja mahdollisimman itsenäisen työ- ja päivätoiminnan, sekä avotyötoiminnan riittävän tuen turvin. Tuemme ja ohjaamme yksilöllisesti asiakkaitamme fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden. Kehitysvammaisten työ-ja päivätoiminnoissa työn keskiössä on yksilökeskeinen työote, itsemääräämisoikeuden tukeminen ja vahvistaminen.

Työ- ja päivätoiminnan tarkoituksena on mahdollistaa ja tukea osallisuutta ympäröivään yhteiskuntaan. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme tuntevat olevansa osallisia aidosti omaan elämään ja siihen liittyviin päätöksiin.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Työ- ja päivätoiminta

Työtoiminta Mäntykeskuksessa on kehitysvammalain perusteella järjestettyä palvelua. Attendo tuottaa palvelua Keminmaan Kunnan myöntämillä palveluseteleillä. Toimintaa ohjaa myös siltä osin Keminmaan Kunnan Palvelusetelisääntökirja. Työtoiminnoissa pyritään löytämään jokaiselle asiakkaalle sopivia työtehtäviä ja kannustavalla otteella ohjaamaan asiakkaittemme erilaisiin työtehtäviin. Tämä edellyttää henkilöstöltä kuntouttavaa sekä osallistavaa työotetta. Työtoiminnasta ja avotyöstä maksetaan työosuusrahaa.

Päivätoiminta on virikkeellistä, toimintakykyä tukevaa ja ylläpitävää toimintaa. Toiminta on voimavarakeskeistä ja itsenäiseen suoriutumiseen kannustavaa. Päivätoiminnasta ei makseta työosuusrahaa. Työskentelyssä pyritään tukemaan sekä asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, mutta toiminta tapahtuu yksilöllisen suunnitelman mukaisesti pääsääntöisesti ryhmissä joten yhteisöllisyys on toiminnassa tärkeää.

Omaohjaajamallin mukaan jokaisella asiakkaalla on oma ryhmänohjaaja. Ryhmänohjaaja toimii vastaavana arjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Seuraa palvelukotiemme arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.796832,"lng":24.526592},"content":"<h4>Attendo Mäntykeskus</h4><p>Kallijärventie 4, 94400 </br> 94400 Keminmaa </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.796832,24.526592' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kallijärventie 4, 94400,
94400 Keminmaa
Pohjois-Suomi

Löydä meille