Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Mertakoti / Kontiolinna

Kontioniementie 62 A, Kontiolahti

Tervetuloa meille

Anna-Riikka Repo, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Ympärivuorokautinen hoiva, Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
n. 20-26m2

Kodikasta asumista ja yksilöllistä hoivaa

Attendo Mertakoti on ikäihmisille tarkoitettu 16-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö. Tarjoamme viihtyisän kodin ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja apua arjessaan. Tilamme ovat juuri remontoidut, kodikkaat, turvalliset ja esteettömät. Mertakoti sijaitsee Kontiolinnassa rauhallisella ja luonnonkauniilla Kontioniemen alueella Höytiäisen rannassa. Hoivakotimme on kiinteistön 1. kerroksessa, josta on helppo ja esteetön pääsy ulkoilemaan turvallisesti kauniille piha-alueelle.

Mertakodissa ikääntyneen hoivaa toteutetaan asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja hänelle nimetään omahoitaja. Päivärytmi pyritään luomaan yksilölliseksi ja arkiaskareet pyritään toteuttamaan kuntouttavalla työotteella asukkaan omia voimavaroja tukien ja hyödyntäen. Mertakodissa arkeen sisällytetään päivittäin erilaista aktiivista toimintaa sekä ulkoilua asukkaan toiveita kuunnellen.

 

Attendo Joen hoivan sivut löydät täältä

Omavalvontasuunnitelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.74478,"lng":29.80576},"content":"<h4>Attendo Mertakoti / Kontiolinna</h4><p>Kontioniementie 62 A </br> 80780 Kontiolahti </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.74478,29.80576' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kontioniementie 62 A,
80780 Kontiolahti
Itä-Suomi

Löydä meille