Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Myllyoja

Kanervatie 5, 90650, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
64
Huoneen koko
20-33 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaSanna Ahonkallio-Ollikkala

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Myllyoja tarjoaa yksilöllistä ja virikkeellistä ympärivuorokautista hoivaa ja kuntoutusta yhteensä 64:lle ikääntyneelle asukkaalle. Asukkaaksi Myllyojaan voi tulla kaupungin tai kunnan maksusitoutumuksella tai myös täysin itsemaksavana asiakkaana. Asukkaaksi Myllyojaan voi tulla asuinpaikkakunnasta riippumatta ympäri Suomea. Asukkaille annetaan aikaa, läsnäoloa ja mahdollisimman omannäköinen arki. Moniammatillinen ja välittävä henkilökunta on paikalla asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Palvelukodin kiinteistö on uusi ja se on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeita vastaavaksi. Myllyojan kodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huoneensa, jonka asukas voi niin halutessaan sisustaa ja kalustaa kodikkaaksi ja viihtyisäksi omilla tavaroillaan. Kaikissa huoneissa on invamitoitettu WC ja kylpyhuone, lisäksi osassa palvelukodin huoneita on myös omat parvekkeet. Kodissa on myös viihtyisät yhteiset tilat, joissa vietetään aikaa yhdessä, rentoudutaan ja puuhataan erilaisia arjen toimia. Yhteisessä käytössä oleva sauna lämpenee asukkaiden toiveiden mukaisesti ja kodin viihtyisä ja turvallinen piha-alue houkuttelee asukkaita ulkoiluun ja virkistäytymiseen ulkoilmassa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Myllyojassa jokainen asukas huomioidaan omana ainutlaatuisena yksilönä, jolla on oma elämäntarina, tarpeensa ja toiveensa. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen toimiin ja askareisiin, jokaisen voimavarat huomioiden. Hoivassa ja kuntoutuksessa huomioidaan asukkaiden henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet. Jokaisen kodin asukkaan kanssa laaditaan hoito- ja kuntoutussuunnitelma, joka toimii ohjenuorana koko Myllyojalla asumisen ajan. Yhteisenä tavoitteena on elämänmakuinen ja monipuolinen arki. Järjestämme monenlaista mukavaa toimintaa asukkaiden arkea piristämään ja toivotamme myös omaiset mukaan palvelukodin arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.016683,"lng":25.547826},"content":"<h4>Attendo Myllyoja</h4><p>Kanervatie 5, 90650 </br> 90650 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.016683,25.547826' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kanervatie 5, 90650,
90650 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille