Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Nikinmäki

Korennontie 49, 01490, Vantaa

Tervetuloa meille

Tiina Kynäslahti, Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Telefon: 044 494 4830

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Tukiasuminen, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
17
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2014

Palvelumme

Attendo Nikinmäki on Itä-Vantaalla, rauhallisella pientaloalueella sijaitseva 17-paikkainen kuntouttavaa palveluasumista tarjoava palvelukoti. Asukkaamme ovat pääsääntöisesti alle 65-vuotiaita, joilla on erilaisia psyykkisiä ja/tai fyysisiä toimintakyvyllisiä ja elämänhallintaan liittyviä puutteita. Tarjoamme asukkaalle tukea, ohjausta ja neuvontaa asumiseen, arjen- ja elämänhallintaan, sosiaaliseen elämään kiinnittymiseen sekä riippuvuuksien hallintaan.

Henkilökunta paikalla klo 7.30-20 välillä ja öisin kutsuttaessa. Tarjoamme kuntouttavaa palveluasumista, arviointijaksoja sekä kotiin vietävät palvelut. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja teemme asukkaan kanssa yhdessä kuntoutussuunnitelman, jonka tavoitteiden lähtökohtana on kuntoutuksen eteneminen itsenäisempään elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kaikissa asukashuoneissa on peruskalustus sekä oma jääkaappi. Huoneen voi kalustaa omilla kalusteilla mieleisekseen. Attendo Nikinmäki on viihtyisä, turvallinen ja kodikas omakotitalo, jossa on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, oma terassi ja piha sekä sauna. Palvelukoti sekä sen ympäristö on suunniteltu esteettömäksi. Arkemme on asukkaalle yhteisöllisyyttä ja osallistumista tukeva sekä kannustava. Palvelukodin lähiympäristössä on monipuoliset palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle.

Arki ja aktiviteetit

Mielekäs, monipuolinen, asukkaittensa näköinen arki tukee kuntoutusta. Tarjoamme asukkaillemme aktiivisen, yhteisöllisen ja omatoimisuutta tukevan elinympäristön. Tavoitteenamme on tukea, ohjata ja opastaa asukasta omaan elämänhallintaan sekä antaa valmiudet arjen elämisen taitoihin omassa kodissa. Henkilökunta järjestää säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja ja ryhmätoimintaa sekä retkitoimintaa, jonka suunnitteluun asukas pääsee osallistumaan.
Kun asukas muuttaa itsenäisempään asumiseen, tarjoamme asukkaalle yksilöllistä Kotia kohti –ryhmää. Tuemme asukasta myös talon ulkopuolisiin aktiviteetteihin. Yhteisölliseen asumiseen osallistuu jokainen asukas omilla taidoilla ja kyvyillä. Jokaisella asukkaalla on pieniä vastuutehtäviä viikoittain talossa. Henkilökunnan käytössä on asukkaan tarpeen mukaan moni ammatillinen verkosto sekä tukipalvelut. Kun asukas on kuntoutunut ja valmis itsenäiseen elämään, voimme tarjota hänelle tukipalveluita myös omaan kotiin.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3389647,"lng":25.1305185},"content":"<h4>Attendo Nikinmäki</h4><p>Korennontie 49, 01490 </br> 01490 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3389647,25.1305185' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korennontie 49, 01490,
01490 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille