Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Otontupa

Otto Mannisen tie 92, Kangasniemi

Tervetuloa meille

Paula Vilhunen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
38
Huoneen koko
25 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme lyhyesti

Attendo Otontupa on uusi, vuonna 2020 valmistunut hoivakoti ikääntyneille.
Kangasniemen Mäntyrannalla sijaitsevassa Otontuvassa on 38 asukaspaikkaa tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Kodin kaikki tilat on suunniteltu ikääntyneiden erikoistarpeet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaksikerroksisen talon asunnot ovat kooltaan 25 m2 ja jokaisessa asunossa on oma tilava wc/suihku. Yhteiseen seurusteluun suunnitellut yhteistilat ovat viihtyisät ja avarat, ja turvallisella piha-alueella on mukava haukata happea.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Otontuvan fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.97079,"lng":26.65346},"content":"<h4>Attendo Otontupa</h4><p>Otto Mannisen tie 92 </br> 51200 Kangasniemi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.97079,26.65346' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Otto Mannisen tie 92,
51200 Kangasniemi
Itä-Suomi

Löydä meille