Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Portti Senioriasunnot

Puutarhakatu 3, Kuopio

Tervetuloa meille

Mari Wikström, Sairaanhoitaja

Senioriasuminen, asunnot ja palvelut. Tiedustelut arkisin klo 8-15.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot
Valmistunut
2020
Tarjoaa kotipalvelua
Kyllä

Esittely

Attendo Kuopion portti sijaitsee Puutarhakadulla, Kuopion uuden matkakeskuksen yhteydessä. Kuopion Portti on valmistunut ja avattu vuonna 2020. Tilamme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat ja suunniteltu varta vasten ikäihmisten tarpeita varten. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista palveluasumista että palveluasuntoja omatoimisille senioreille, jotka haluavat helpottaa arkeaan kotiin tuotavin palveluin. Kaikki palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Senioriasuminen

Yhteisöllistä elämää kaupungissa
Attendo Portin seniorikodeissa tarjoamme huoletonta asumista palveluiden äärellä. Senioriasunnossa asut omassa vuokra-asunnossasi ja voit ostaa tarvitsemasi yksilöllisesti suunnitellut palvelut suoraan kotiin.

Attendo Portissa kotinasi on turvallinen, nykyaikainen ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltu vuokra-asunto. Vuokra-asunnot sijaitsevat kerroksissa 5-8. Kodit ovat kooltaan 23,5 m2 - 49,5 m2. Suuremmat asunnot sopivat myös pariskunnille. Jokaisessa asunnossa on tilava kylpyhuone sekä suurimmassa osassa asunnoista oma parveke tai ranskalainen parveke.

 

Etsitkö ympärivuorokautista hoivapaikkaa? Portin tehostetun palveluasumisen tiedot löydät täältä

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8986595,"lng":27.6819159},"content":"<h4>Attendo Portti Senioriasunnot</h4><p>Puutarhakatu 3 </br> 70300 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8986595,27.6819159' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puutarhakatu 3,
70300 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille