Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Pukkila

Hallitustie 3, Pukkila

Tervetuloa meille

Marko Peltola, Kasvatusjohtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
7
Valmistunut
2020
Ryhmäkodit
1
Attendo Pukkila on seitsenpaikkainen lastensuojeluyksikkö, joka sijaitsee itäisellä Uudellamaalla Porvoonjokilaakson idyllisissä maalaismaisemissa. Attendo Pukkila tarjoaa turvallista ja virikkeellistä erityistason laitoshoitoa 7-14 vuotiaille huostaan otetuille tai avohuollon tukitoimena sijoitetuille lapsille.

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Pukkilan erityisosaamisalueita ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä neuropsykiatrian tuntemus. Kasvatus- ja kuntoutustyömme perusteita ovat voimavarakeskeisyys, dialogisuus ja ratkaisu­keskeisyys ja panostamme erityisesti merkittävään omaohjaajasuhteeseen. Työskentelemme sijoituksen aikana aktiivisesti perheen ja verkostojen kanssa ja ammatillinen perhetyö on osa nuoren hoito- ja kasvatusprosessia. Kasvatustyömme on suunnitelmallista, tavoitteellista ja lasten osallisuutta, oikeuksia sekä yksilöllisyyttä huomioivaa.

Turvallista arkea

Oma koti

Pukkilan aikuisjohtoinen ja strukturoitu arki luovat hyvät edellytykset tukea lasta ja hänen perhettään vaikeissa elämäntilanteissa kohti tulevaisuutta. Henkilökuntamme koostuu osaavista sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, joilla on laaja kokemus lasten ja nuorten sekä perheiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Käytössämme ovat Attendon joustavat lapsi- ja nuorisopsykiatriset palvelut, mm. lastenpsykiatri ja psykologi. Kasvatustyömme perustuu nuoren kuulemiseen, ymmärtämiseen ja vuorovaikutukseen. Tavoitteemme on auttaa nuorta ymmärtämään toimintamallejaan, vahvistaa hänen voimavarojaan ja yhdessä etsiä uusia voimaannuttavia ratkaisumalleja. Attendo Pukkilan isot ja avarat tilat mahdollistavat monipuolisen harrastus- ja ryhmätoiminnan ja voimme järjestää sovittaessa erillisiä perhe- ja valvottuja tapaamisia.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.64402,"lng":25.57941},"content":"<h4>Attendo Pukkila</h4><p>Hallitustie 3 </br> 07560 Pukkila </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.64402,25.57941' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hallitustie 3,
07560 Pukkila
Etelä-Suomi

Löydä meille