Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Puokkari

Mielikintie 8 B 60, 90550, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
22
Huoneen koko
20,5-22,5 m2
Valmistunut
2010

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja, ark 8-16Eija Pietilä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0401350560

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Puokkari on välittävä ja lämminhenkinen koti 22 ikäihmiselle. Oulun Puolivälinkankaalla sijaitseva kodinomainen ja viihtyisä palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalveluita. Asukkaiden apuna ja tukena Attendo Puokkarissa on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoiva- ja asumissuunnitelma yhdessä asukkaan, omaisten ja henkilökunnan kanssa. Meillä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Puokkarissa jokaisella asukkaalla on oma huone, oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja arvostetaan. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa ja kalustaa huoneen kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla rakkailla esineillään. Kodin yhteiset tilat on tarkoitettu vaikkapa yhteiseen ajanviettoon, kuulumisten vaihtoon, rentoutumiseen tai arjen puuhailuihin. Attendo Puokkarin tunnelmalliset ruokailu- ja kahvihetket monipuolisen ja maittavan kotiruoan parissa ovat asukkaille päivän kohokohtia, herkkuja odotetaan innolla! Kodin turvalliselle pihamaalle asukkaat pääsevät ulkoilemaan ja virkistäytymään ympäri vuoden ja sauna lämpenee aina kun halukkaita saunojia löytyy kodin väestä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Puokkarin toiminnan lähtökohtana ovat asukkaan kuntoutuksen ja fyysisen hyvinvoinnin takaaminen ja kehittäminen sekä monipuolinen ja innostava kulttuuritoiminta, johon kuuluvat muun muassa musiikki, teatteri, tanssi ja kuvataiteet. Kulttuuritoiminnan lisäksi kodissa järjestetään runsaasti erilaisia liikunnallisia ryhmiä sekä ulkoillaan asukkaiden kanssa. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin kattavaan virike- ja kuntoutustoimintaan omien voimavarojen mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiseen ja ajan viettoon yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0388495,"lng":25.484039},"content":"<h4>Attendo Puokkari</h4><p>Mielikintie 8 B 60, 90550 </br> 90550 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0388495,25.484039' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mielikintie 8 B 60, 90550,
90550 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille