Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Puruveden Helmi

Koulutie 3, 58200, Kerimäki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
36
Huoneen koko
12-36 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaRiikka Orava

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4913

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Puruveden Helmi tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Hoitokoti on tarkoitettu ikäihmisille, joille asuminen täysin itsenäisesti ei enää ole ole mahdollista. Tavoitteemme on tarjota asukkaillemme mielekäs ja asiakkaan toiveiden mukainen elämä turvallisessa hoivakodissa. Tarjoamme joko kevyempää tukea ja turvaa päivittäiseen arkeen tai ympärivuorokautista hoitoa esimerkiksi muistisairauden rajoittaessa toimintakykyä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Puruveden Helmessä asukkaiden huoneet ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 15-36m2. Lisäksi kodista löytyy kahden hengen huoneita (kaksioita), jotka ovat varusteltu keittiöllä. Yleisistä tiloista löytyy viihtyisä ja tilava oleskelutila, ruokailutilat sekä turvallinen ja esteetön piha-alue. Puruveden helmessä on myös sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Puruveden helmessä järjestämme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä jumppaa. Avarat yhteiset tilat mahdollistavat harraste- ja viriketoiminnan, joissa voi myös nauttia naapureiden seurasta. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa oman keittiön kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.9143816,"lng":29.2757893},"content":"<h4>Attendo Puruveden Helmi</h4><p>Koulutie 3, 58200 </br> 58200 Kerimäki </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.9143816,29.2757893' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koulutie 3, 58200,
58200 Kerimäki
Itä-Suomi

Löydä meille