Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Rataskulma tukikodit

Ratastie 5 A 1-3, 14200 Turenki, Janakkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
6
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

JohtajaNina Perälä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444942977

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Rataskulma on marraskuussa 2016 Turengin keskustaan avattu tuettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille tarjoava yksikkö. Rataskulmassa asukasta tuetaan ja kannustetaan kaikissa päivittäisissä toiminnoissa elämänhallinnan ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Palveluiden sisältö määräytyy kunkin asukkaan yksilöllisisten tarpeiden mukaan. Rataskulman 6 asuntoa on tarkoitettu joko pidempään määräaikaiseen asumiseen tai lyhytaikaiseksi kodiksi kuntoutujan itsenäiseen asumiseen. Tukiyksikön asukkaat ovat täysi-ikäisiä mielenterveyskuntoutujia, jotka psyykkisen sairautensa tai toimintarajoitteisuuden vuoksi tarvitsevat ohjausta ja tukea asumisessaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Rataskulmassa asukashuoneita on kuusi ja kaikki ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 20m2. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc ja suihku. Yhteisiin tiloihin kuuluvat olohuone, keittiö ja kodinhoitotilat. Asukkailla on mahdollisuus myös kerhotilojen käyttöön ja saunavuoroon. Kaikki tilat ovat esteettömiä ja avaria.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Rataskulman aktiviteetit muodostuvat asukkaiden omien toiveiden pohjalta. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään henkilökohtainen asumisensuunnitelma ja viikko-ohjelma asukkaan erityistarpeet huomioiden.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9205096,"lng":24.653689},"content":"<h4>Attendo Rataskulma tukikodit</h4><p>Ratastie 5 A 1-3, 14200 Turenki </br> 14200 Janakkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9205096,24.653689' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ratastie 5 A 1-3, 14200 Turenki,
14200 Janakkala
Etelä-Suomi

Löydä meille