Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Rauha

Lukkosepänkatu 2, 23500, Uusikaupunki

Tervetuloa meille

Johanna Kostiainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3566

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Rauha on Uuteenkaupunkiin 2017 valmistunut 30-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Rauhassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m² huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää myös kahden hengen huoneeksi, meille on siis mahdollista muuttaa myös pariskunnan tai sisarusten. Attendo Rauhan kaikki tilat on suunniteltu ikääntyneiden erityistarpeet huomioiden. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat ja viihtyisä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat säännöllinen osa hoivakodin arkea. Järjestämme myös monenlaista muuta toimintaa asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan, kuten pelejä, muistelutuokioita, musiikkia ja lukuhetkiä. Asukkaan sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Kannustamme asukkaita yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen taaten myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiseen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8081145,"lng":21.4236926},"content":"<h4>Attendo Rauha</h4><p>Lukkosepänkatu 2, 23500 </br> 23500 Uusikaupunki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8081145,21.4236926' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lukkosepänkatu 2, 23500,
23500 Uusikaupunki
Länsi-Suomi

Löydä meille