Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Rosinne

Raaseporintie 37 d, 10650 Tammisaari, Raasepori

Tervetuloa meille

Anita Dufholm, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
24 m2
Tarjoaa kotipalvelua
Kyllä

Palvelukoti Rosinne

Attendo Rosinne on 2007 toimintansa aloittanut 16-paikkainen palvelukoti. Uudet tilat otettiin käyttöön 2020. Rosinne-palvelukoti tarjoaa asumispalvelua, joka on on suunnattu pitkäaikaissairaille mielenterveyskuntoutujille, joiden arkielämää henkilökuntamme tukee yksilöllisesti laadittujen tavoitteiden mukaisesti. Rosinne sijaitsee Tammisaaren keskustan lähisyydessä, luonnonkauniilla paikalla meren tuntumassa

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Tukikoti LaRosette ja Rosinne tukiasunnot

Attendo tukikoti LaRosette on osa Attendo Rosinne palvelukodin yhtenäistä palveluketjua. LaRosette toimii osoitteessa Raaseporintie 9, talo 10, kerros 1.

Rosinnen tukiasunnot Tammisaaressa tarjoaa tuettua asumista ja tuetun asumisen asukkaille päivä- ja kerhotoimintaa.

Attendo tukikoti LaRosette sekä Rosinne tukiasunnot ovat osa Attendo Rosinne -palvelukodin yhtenäistä palveluketjua, jossa asiakas voi edetä tehostetusta asumispalvelusta kevyempään palvelu- ja tukiasumiseen. LaRosetessa on 15 asukaspaikkaa ja Rosinnen tukiasunnoissa 17 asukaspaikkaa.

Attendo LaRoseten ja Rosinne tukikotien sivut löydät täältä:

Tukikoti LaRosette ja Rosinnen tukiasunnot

Tammisaaren Aallon (Rosinnen Aalto) sivut löydät täältä:

 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.9840903,"lng":23.471737},"content":"<h4>Attendo Rosinne</h4><p>Raaseporintie 37 d, 10650 Tammisaari </br> 10650 Raasepori </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.9840903,23.471737' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Raaseporintie 37 d, 10650 Tammisaari,
10650 Raasepori
Etelä-Suomi

Löydä meille