Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Ruuhenhelmi

Kansantie 5, 98900, Salla

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Valmistunut
2019
24/7 hoitaja
Kyllä
Tarjoaa kotipalvelua
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaMarjo Puska

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4941092

Palvelumme

Palvelukoti lyhyesti

Attendo Ruuhenhelmi on Sallaan keväällä 2020 avattu kehitysvammaisten palvelukoti, joka sijaitsee Sallan kirkonkylällä palveluiden läheisyydessä. Ruuhenhelmi tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja palveluasumista viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 17 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja kuusi palveluasumisen paikkaa. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja-järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa.

Asuminen

Oma koti

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka voi sisustaa mieleisekseen. Huoneissa on invamitoitetut wc/suihkutilat. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha viihtyisine terasseineen. Henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Uusi toimintakeskus valmistuu kadun toiselle puolelle kesän korvalla.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.83004,"lng":28.67495},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}