Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Rykmentti valmennuskoti

Rykmentintie 44, 04300, Tuusula

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
25,5 -42 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Valmennuskodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Mervi Natri

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444072053

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Tuusulan Hyrylässä sijaitseva Attendo Rykmentin valmennuskoti tarjoaa kodin vammaispalvelun asiakkaille ja lyhytaikaisempaa asumista tarvitsevalle asukkaille. Asukaspaikkoja rykmentissä on 42. Pyrimme ohjaamaan ja opastamaan nuoria vammautuneita selviytymään itsenäiseen elämään sekä valmentamaan elämän veteraaneja säilyttämään jäljellä oleva itsenäinen toimintakyky arkielämän eri askareissa ja toiminnoissa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Rykmentisssä asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan, Asukashuoneiden koot vaihtelevat 25,5-42 neliön välillä. Lisäksi asukkailla on yhteisessä käytössään ruokasali, olohuone, sauna sekä harrastetiloja. Ensimmäisen kerroksen ryhmäkoti Attendo Rykmentissä sisältää yhteensä 21 asukaspaikkaa ja asukkaina on ikääntyneitä. Toisessa kerroksessa on niin ikään 21 asukaspaikkaa. Täällä asuu sekä nuorempaa että ikääntyneempääkin kuntoutujaa. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Rykmentissä järjestämme yhteistä toimintaa on moneen makuun, joista kukin voi valita mieleisensä. Mahdollistamme myös omaan rauhaan vetäytymisen, kun siltä tuntuu. Järjestämme palvelukodilla kuntoutumista ja toimintakykyä tukevaa fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa. Ulkoilu ja monipuolinen virike- ja harrastustoiminta ovat oleellinen osa hyvän elämän rakennusaineita.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4005601,"lng":25.0325926},"content":"<h4>Attendo Rykmentti valmennuskoti</h4><p>Rykmentintie 44, 04300 </br> 04300 Tuusula </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4005601,25.0325926' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rykmentintie 44, 04300,
04300 Tuusula
Etelä-Suomi

Löydä meille