Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Siikapirtti

Pitkätie 3, 92320, Siikajoki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Kotihoito
Paikkojen määrä
18
Huoneen koko
20-35 m2
Valmistunut
1999

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAuli Käräjäoja

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 – 494 1352

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Siikapirtti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten 18-paikkainen hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakoti sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on palvelukodissa omat huoneensa, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 23-34 m2 ja huoneissa on tilava invamitoitettu wc/suihkutila. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Pariskunnat voivat muuttaa meille asumaan yhdessä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Siikapirtissä toteutamme kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Huomioimme toiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.8136647,"lng":24.7589874},"content":"<h4>Attendo Siikapirtti</h4><p>Pitkätie 3, 92320 </br> 92320 Siikajoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.8136647,24.7589874' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pitkätie 3, 92320,
92320 Siikajoki
Länsi-Suomi

Löydä meille