Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Siltalanpuisto

Siltalanranta 3, 29200, Harjavalta

Tervetuloa meille

Jonna Lindqvist, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2435

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Siltalanpuisto tarjoaa hoivaa ja asumispalveluita 30 ikääntyneelle asukkaalle. Tarjoamme sekä tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista ja lyhytaikaista hoiva esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla kodissa ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Siltalanpuistossa korostamme Ulkoilu&Puutarha -teemaa. Hoivakodimme ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua.

Attendo Siltalanpuistoon pääsee asumaan myös palvelusetelillä.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 30 asukashuonetta. Asukashuoneiden koko on noin 20 m2 ja niissä on tilavat wc/suihkutilat. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Kodinkaikki tilat on suunniteltu ikääntyneiden erikoistarpeet huomioiden. Siltalanpuistossa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue. Kodin keitiössä valmistuu maukasta ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa. Järjestämme tarpeen mukaan asukkaille lisäpalveluita, kuten kampaaja ja jalkahoitaja, joita saa omakustannushintaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Puutarha-teemaisen hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Ulko- ja sisätilat on suunniteltu teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa tai nautiskella ulkotakan lämmöstä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.311161,"lng":22.155084},"content":"<h4>Attendo Siltalanpuisto</h4><p>Siltalanranta 3, 29200 </br> 29200 Harjavalta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.311161,22.155084' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Siltalanranta 3, 29200,
29200 Harjavalta
Länsi-Suomi

Löydä meille