Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Siltalanpuisto

Siltalanranta 3, 29200, Harjavalta

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTaija Brander

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444942435

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Siltalanpuisto tarjoaa hoivaa ja asumispalveluita 30:lle ikääntyneelle asukkaalle. Tarjoamme sekä tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista ja lyhytaikaista hoiva esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla kodissa ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Siltalanpuistossa korostamme Ulkoilu&Puutarha teemaa. Ulkoilu & Puutarha -teemaisen hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 30 asukashuonetta. Asukashuoneiden koko on noin 20 m2 ja niissä on tilavat wc/suihkutilat. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Kodinkaikki tilat on suunniteltu ikääntyneiden erikoistarpeet huomioiden. Siltalanpuistossa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue. Kodin keitiössä valmistuu maukasta ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa. Järjestämme tarpeen mukaan asukkaille lisäpalveluita, kuten kampaaja ja jalkahoitaja, joita saa omakustannushintaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Puutarha-teemaisen hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.
Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.311161,"lng":22.155084},"content":"<h4>Attendo Siltalanpuisto</h4><p>Siltalanranta 3, 29200 </br> 29200 Harjavalta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.311161,22.155084' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Siltalanranta 3, 29200,
29200 Harjavalta
Länsi-Suomi

Löydä meille