Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Sirkola

Ylännetie 5, 50600, Mikkeli

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25,2 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Mira Haukka

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Mikkelin Rantakylään 2020 avautuva Attendo Sirkola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 15 fyysisesti ja/tai psyykkisesti toimintarajoitteisille henkilöille, jotka tarvitsevat huolenpitoa, esteetöntä asumista ja tukea arkeen vamman tai sairauden vuoksi. Tavoitteenamme on tarjota monisairaille mahdollisuus aktiiviseen elämiseen kodinomaisessa ja turvallisessa asuinympäristössä, jossa pyrimme kannustamaan asukkaitamme mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen omien resurssien puitteissa. Pyrimme ohjaamaan ja opastamaan vammautuneita selviytymään itsenäiseen elämään sekä säilyttämään jäljellä oleva itsenäinen toimintakyky arkielämän eri askareissa ja toiminnoissa.

Asuminen

Oma koti

Attendo Sirkolassa jokaisella asukkaalla on oma 25,2m2 valoisa asuinhuone, jossa on oma invalidimitoitettu wc/suihkutila. Palvelukoti on jaettu kolmeen viiden asukkaan siipeen. Kaikista siivistä löytyy asukkaiden yhteisessä käytössä oleva olohuone ja ruokailutila. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on huolehtimassa asukkaidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ympäri vuorokauden. Myös viihtyisä pihapiirimme on suunniteltu esteettömäksi.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6821094,"lng":27.1784323},"content":"<h4>Attendo Sirkola</h4><p>Ylännetie 5, 50600 </br> 50600 Mikkeli </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6821094,27.1784323' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ylännetie 5, 50600,
50600 Mikkeli
Itä-Suomi

Löydä meille