Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tähtimö

Tähtimökatu 1, Turku

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
24 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMerja Tupala

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944602

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tähtimö on heinäkuussa 2012 Turkuun avattu hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tähtimössä on paikalla henkilökuntaa ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toimintamme tarkoituksena on säilyttää asukkaan elämä mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 21,5m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot ovat kalustettu laadukkaalla hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot mieleisekseen. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin helppokulkuinen pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoitajamme huolehtivat asukkaiden mielekkäästä arjesta asiakaslähtöisesti. Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman halunsa ja kuntonsa mukaan. Ulkoilemme, laulamme voimistelemme ja pelaamme erilaisia pelejä. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipäivät. Sauna lämpiää aina asukkaiden toivoessa. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa mikä rytmitttää arkea. Tarjoamme ikäihmisille omasta keittiöstämme terveellistä, ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4520199,"lng":22.3293592},"content":"<h4>Attendo Tähtimö</h4><p>Tähtimökatu 1 </br> 20540 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4520199,22.3293592' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tähtimökatu 1,
20540 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille